...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 415 / 1 / 0
Obecnie robie sobie domowy detox, a w planach mam przedluzenie dtx az do kompletnej odstawki wszelkich uzywek poza alko/nikotyna i nootropikami/suplementami. Wiadomo, podczas dtx czlowieka nachodzi cisnienie, ktore rozladowuje przez jakies nowe hobby. Trzeba znalesc nowe zainteresowania i ciekawi mnie czym zajeliscie sie podczas dtx ? Bo ja nagminnie pracuje, w zasadzie gdzie sie da pomimo tego ze mieszkam jeszcze z rodzicami i az tak pieniedzy nie potrzebuje, to fajnie zakupic sobie nowe sluchawki albo sushi na kolacje. Do tego upieklem ostanio ciasto i spodobalo mi sie to tak ze chyba zakupie jakas wieksza ilosc ciast z pudelek i bede je robil (niestety tak dobry zeby zrobic ciasto od podstaw jeszcze nie jestem :-p ). Gram na gitarze i w gry komputerowe ale to akurat zaczyna mnie coraz mniej bawic. Co do gitar to moze sobie zakupie elektryka, coraz czesciej nad tym mysle i chce dodatkowo narazie zdobyc sie na to by pojsc na rynek ze swoim akustykiem i grac za kase. Ot tak, mysle ze bede sie dobrze bawil. Myslalem jeszcze nad siłką i pocwiczeniu sztuk walki, ale to dopiero w planach. Wszystkie te zajecia interesuja mnie i czesciowo zajmuja moj umysl, ale czuje ze to jeszcze za malo (zeby zajac go kompletnie musialbym chyba zaczac skakac ze spadochronem albo nurkowac z butla) i mam pytanie co wy robicie aby zajac umysl na czas dtx/odstawienia ? Bo pomimo zajec rzeczywistosc i tak wydaje mi sie z deczka nudna
  • 12 / / 0
Możesz spróbować medytacji. Polecam darmową książkę "Vipasanna w prostych słowach". Co prawda nie da ci żadnego "haju", ale bardzo skutecznie uspokaja i czyni umysł lepszym. Chociaż mistrzowie medytacji osiągają stany niegorsze niż po psychedelikach :).
  • 2881 / 302 / 0
Tak, jakbym miał zrobić odstawkę to też pierwszym co bym zrobił to bym kupił kilka ciastek ############

Szczerze to polecam siłownie, znaczy nie trzeba wcale latać na siłownie by móc efektywnie ćwiczyć, jest wiele ćwiczeń które można robić w domu, a i jak widzi się pierwsze zarysy lepszej sylwetki to od razu jakoś tak człowiekowi lepiej ^^

I od czasu do czasu sajko %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3215 / 418 / 0
Polecam dobrą, długą i wielotomową książkę
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 3 / 0
Oprócz propozycji podanych wyżej mógłbyś wybrać się gdzieś rowerem poza miasto na pewno poprawi to twoje samopoczucie i jak zrobisz parę kilometrów rowerem powinno cie na tyle to zmęczyć ze nie będziesz myślał o ciśnieniu na używki .
Uwaga! Użytkownik ZielonySkret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 3 / 0
Dobry serial, najlepiej parę sezonów, ćwiczenia fizyczne. Jak masz jakąś pasję, to też sporo ułatwi. Mi właśnie sport walki pomógł wyjść z problemów.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 8 / / 0
obecnie odtruwam się od tabsów. mam taką metodę, że napierdzielam muze i wskakuję na rowerek stacjonarny. pocę się jak świnia, ale to pomaga. chodzę na spacery, palę dużo fajek. jakoś 3-4 lata temu odtruwałam się od fety, to do pracy poszłam, ale to była masakra, bo wtedy rzuciłam wszystko, ani zielska, ani fajek, nic. ale podziałało, bo do dziś nie tknęłam gówna.
  • 3215 / 418 / 0
Od jakich tabsów ? Bo w "tabsach" może być wszystko :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
  • 175 / 1 / 0
kontakt z przyrodą :-)
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.