Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
po paru godzinach dorzuciłem z 25mg i znowu to samo.
po kilkunastu godzinach odczuwałem jeszcze artefakty, następnego dnia leciutkie otępienie.
dawkowane PR.
ale też mój test nie był obiektywny.
mam wrażenie, że to coś innego niż 3-MeO-PCP. sort w postaci białego pudru z grudkami.
a przez cały czas działania podejrzewałem, że zamiast 3-MeO-PCP otrzymałem to: http://www.bluelight.ru/vb/threads/6682 ... piperidine
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
AHAHAHAHA! Jaka dawka dla człowieka bez jakiejkolwiek styczności z dysocjantami (oprócz raz DXM). i.m ?
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.