Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
dostałem nowy sort w postaci grudkowatego pudru. zapodałem 16mg i... wpadłem w świat MXE-like tylko taki bardzo ostry, raniący.
po paru godzinach dorzuciłem z 25mg i znowu to samo.
po kilkunastu godzinach odczuwałem jeszcze artefakty, następnego dnia leciutkie otępienie.
dawkowane PR.

ale też mój test nie był obiektywny.

mam wrażenie, że to coś innego niż 3-MeO-PCP. sort w postaci białego pudru z grudkami.

a przez cały czas działania podejrzewałem, że zamiast 3-MeO-PCP otrzymałem to: http://www.bluelight.ru/vb/threads/6682 ... piperidine
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 76 / 0
Dobrze to jest walnąć w klamę czy podjęzykowo? Wiadomo, im będzie lepsza biodostępność ale na razie nie mam wprawy w iniekcjach to się nie bede kuł.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 742 / 12 / 0
Podjęzykowo ponoć działa jak i.m. na bluelighcie tak piszą. Brałem podjęzykowo, do nosowo i oralnie, i faktycznie podjęzykowo wypada najlepiej.
  • 3732 / 45 / 0
Jesli jest sie iniekcyjnym prawiczkiem, to po prostu trzeba cos zmienic. ;-) To jest banalne, zapraszam do tematu MXE-podanie domiesniowe, ostatni post jest o podaniu 3-MeO-PCP. Jesli nie i.m. to jak wyzej. Nie rowna sie z i.m., ale jesli nie masz tolerancji i masz sporo materialu, to mozesz sobie pozwolic. Nie polecam donosowo, bo nigdy nie polecam, w przypadku tych substancji to dodatkowa strata przez niska biodostepnosc sniffa i jest niedobre jak chuj.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 989 / 76 / 0
Dobra, to jeszcze standardowo-nie uwalnia histaminy? Ogólnie arylcykloheksaminy nie uwalniają, tak?

AHAHAHAHA! Jaka dawka dla człowieka bez jakiejkolwiek styczności z dysocjantami (oprócz raz DXM). i.m ?
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2013 przez Błazen, łącznie zmieniany 1 raz.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 3732 / 45 / 0
Nigdy mnie nie spotkalo, polecaja 5-10 mg. Moze najpierw doustnie?
CosmoDo pisze:
  • 170 / / 0
Jesli spodziewam sie po tej substancji czegos pomiedzy MXE polaczonego z 4aco-DMT to w duzym jestem bledzie?
  • 3732 / 45 / 0
Nie ma w tym nic z tryptamin, zdecydowanie w strone MXE z dluzszym dzialaniem i jakby mial wieksza ´gestosc´ jesli wiesz o co chodzi i jest mniej pluszowy IMO. Duzo to mowi, hehe.
CosmoDo pisze:
  • 170 / / 0
Kurde bo gdzies kiedys przeczytalem ze to dziala jak polaczenie dysocjacji z tryptaminowa psychodela... np nic pozostaje mi tylko czekac na taka substancje :-D
  • 3732 / 45 / 0
Zwyczajnie zmiksuj DXM z 4-HO-MET. ;-)
CosmoDo pisze:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.