Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
To jest coś jak MDAI?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3206 / 176 / 0
Ciężko powiedzieć, nie jadłem MDAI. Nie jadłem też MDMA, a szkoda, bo DMAR ma być między MDMA a 6-APB.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 4 / 0
Jak seks po tym? Patrząc na obie płci.
  • 353 / 5 / 0
A jaką dawkę wzięłeś? Czuć w działaniu dopamine? W sobotę chce przetestować na imprezie hous-techno co o tym myślicie?
  • 200 / 4 / 0
Wstrzymajcie się z jedzeniem tego. Jeden z vendorów wysłał ostrzeżenie, że doszły do niego jakies niepokojące wieści i prosi o wstrzymanie się z testami do czasu wyjaśnienia.
  • 107 / 3 / 0
Są informacje o zgonach w Węgrzech. Jestem ciekaw jaka ilosc tego zjedli
http://police.hu/hirek-es-informaciok/l ... ilaminorex
  • 402 / 3 / 0
dejvis pisze:
z df:

"already 12 hospitalisations and 2 deaths reported, with this substance identified. a 28-year-old hungarian bodybuilder and a 18-year-old boy.

check googlenews for "para-metil-4-metilaminorex"."
Nie dotykać tego ludzie!!!!!
wiewi2@bk.ru
  • 290 / / 0
ja tam zyje jadlem 200 calego sampla , ostra sieczka w bani smiechowo bardzo jak po jakims 2cb , dziwno fajny stan , co ja bede duzo pisal - mnie sie podobalo bo takie sajgony najlepsze ;p
  • 3206 / 176 / 0
jadlem 200 calego sampla
No to stary :D Ale widzę że lubisz taki rozpierdol. Po setce miałbym dobrze.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
Skoro pojawiły się doniesienia o śmierci po użyciu w/w substancji to niby jakie korki ma podjąć vendor? Wstrzymać się do czasu, aż wyjaśni się przyczyna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.