Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 364 / 3 / 0
Typowe. Wszystko zwisa i powiewa, niezależnie co się wokół dzieje.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 1 / 0
po kilku nastu przyjebaniach w odstępach około 3 tygodniowych już mimo wszystko doszedłem do tolerki na 850mg xD daremna sprawa na tramadol z tą tolerancją kosmiczną
  • 422 / 5 / 0
Ja ważę około 60 kg, na kodeinę mam tolerancję 450 - 600 mg, a Tramalu retard potrzebuję 1200mg żeby się naprawdę dobrze upierdolić. Nie wiem, jakaś wrodzona blokada do Tramalu i benzo (klonów też dużo potrzebuję), alpry co najmniej 2mg przy zerowej tolerancji .... A kodeina działa normalnie - czyli mocno i przyjemnie, czyli jak trzeba :) Tylko nie wiem co jest gorsze - tramal, czy koda. koda przyjemniejsza, ale tramal jest w czystszej postaci, bez paracetamolu czy sulfogwajakolu, no i cenowo też trochę taniej wychodzi .... W każdym razie pozdrawiam :)
  • 3523 / 51 / 0
Maykel85 pisze:
Wpieprzyliscie sie w inne nalogi przy tramie? Zamieniliscie go na cos innego czy bierzecie go plus inne nalogi?
a co to za różnica. JEdni przestali brać w ogóle inni zaczęli w miksach
  • 721 / 3 / 0
mlodymechanik pisze:
Typowe. Wszystko zwisa i powiewa, niezależnie co się wokół dzieje.
Niekoniecznie. Czasem zwisa i powiewa, czasem jeden bodziec wystarczy, żeby się rozpłakać i dostać ataku paniki, przynajmniej w moim przypadku :-(
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1189 / 139 / 0
bo jesteś dziewczyną w dodatku pewnie histeryczką eheheh. Natomiast co do mnie bo jestem autorem tego tematu hm..... Minął juz długi czas jak zaczalem bawić sie w tramal, biore go okazjonalnie, powiedzmy tydzień na 2 miesiące srednio. Jednak nie wiem z czego to wynika ale mam w sobie już takie coś, że jak mam paczke Tramalu to wcinam go codziennie, nie potrafie sobie odmówić i moment wpadam w ciągi, dlatego zmniejszyłem u mojego lekarza dawke przepisywanych trampków i teraz mam "jedynie" setki małe opakowanie i to pozwala zachować mi w miare normalne życie bo gdyby ciagle przepisywał mi po 150tabsów leciał bym cały czas w ciągu.
  • 721 / 3 / 0
Nie jestem histeryczką :-) I też lece w ciągu przez to, że lekarz przepisuje hurtowo i dużo %-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
luminal_100
  • / / 0
mam to samo jak mam tramal nie potrafie sobie go odmówić a ostatnio juz zadnych opio nie moge se odmówić oprócz kodeiny bo to gowno drogie i nie kopie :finger:
  • 1189 / 139 / 0
no ostro lecisz widze kolego mam nadzieje, ze wiesz gdzie jest granica bo po opio ciezko ją zauwazyc
luminal_100
  • / / 0
Wiem wiem :) dzięki za troskę .od poniedzialku zacznę się odtruwać powoli
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.