Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
5-API w miksach moze sie okazac bardzo niebezpieczne. Jakies piguly sie pojawily na rynku ostatnio - kolo zorientowany pisal mi, ze 5-API + 5-APB i amfa tam jest - juz kilka przypadkow intensywnej terapii po tym bylo! Aaaa i amfy jest jakies 20mg tylko. Cala pigula ma wage 235mg, wiec mozna wyniesc z tego wnioski, ze duzo tego tam i niebezpiecznie.
  • 2310 / 15 / 0
Pare dni temu poszlo 100mg plus 500mcg 25N-NBOMe. Kartona prawie nie poczulem bo wrzucilem go 30minut pozniej po API - a tez byla to za mala dawka. 100mg 5-API podzialalo bardzo fajnie, ale super zrobilo sie dopiero gdy dorzucilem 60mg IM. Pozniej byly jeszcze 2dorzutki po 50mg IM. Swietna faza przez jakies 24h. Lepiej niz na MDMA czy jakimkolwiek ketonie. Niebylo glupiej pustej stymulacji, pewna kreatywnosc i spokoj umyslu. Bardzo euforycznie, caly czas ciary w mozgu. Swietnie. Wyraznej zwaly tez nie zauwazylem. Oczy rozjebane jak 5zlotych. Ta substancja robi chyba duza tolerancje na fenki bo jeszcze dorzucilem 2mg 25I-NBOMe i prawie nic nie poczulem ;]

Za pare dni stestuje miks z MXE w jednej pompce.
  • 1876 / 23 / 0
5-API nie robi zadnej tolerancji krzyzowej z psychodelikami przynajmniej ja nie zauważyłem :) Nie wiem czemu nie poczułeś tych nbomow dziwna sprawa , 5-API wrecz bardzo podbija dzialanie psychodelików , a z niektorymi psychodelikami jak np 2cb to prawie w ogole nie robi tolerancji , mozna robic miks 5-API z 2cb przykladowo 3 x w tygodniu choc wiadomo lepiej nie i nie ma widocznego spadku mocy , no chyba ze dorzucamy:)
  • 2310 / 15 / 0
Tez mnie to zdziwilo. NBOMy bralem ostatni raz miesiac wczesniej. Wrzucilem 25N w 30minut po aplikacji API a po jakims czasie jeszcze 2mg 25I. Bylo dobrze, ale raczej samo serotoninowe dzialanie - bez wizuali. Nie wazne, NBOMy sa tanie :)

Chcialem zmiksowac 5API z MXE, ale otrzymalem ja dzien pozniej, gdy API juz zostalo zutylizowane. Tym razem poczekam az bede wszystko mial.

5-API SUPER, dluuugo trzyma, jest energia, swoboda i niema duzej zwaly. W sumie to mialem 24h fazy :)
  • 3205 / 176 / 0
Za pare dni stestuje miks z MXE w jednej pompce.
Uważaj(cie). Można zejść na ZS. W końcu co łączył gość który podał sobie podobny mix I.V.? MDAI z MXE. To jest bardzo podobny miks.
5-api SUPER, dluuugo trzyma, jest energia, swoboda i niema duzej zwaly.
Miałem te same odczucia ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Limitbreaker pisze:
5-api SUPER, dluuugo trzyma, jest energia, swoboda i niema duzej zwaly.
Miałem te same odczucia ;)
Każdy ma chyba podobne odczucia. Wyjątkowo mało znane, ale cena też robi swoje.
Whole life is about "up" and "down".
  • 310 / 6 / 0
Co myślicie o miksie z 3mmc? Bo sama substancja z opisów wydaje się być podobna do 6-APB który mi się wg nię podobało(lekka psychodela ogromny bd) :rolleyes:
  • 766 / 136 / 6
lufarulez pisze:
Co myślicie o miksie z 3mmc? Bo sama substancja z opisów wydaje się być podobna do 6-apb który mi się wg nię podobało(lekka psychodela ogromny bd) :rolleyes:
Skoro 5-API jest podejrzewane o bycie SRI, to łączenie go z releaserem równa się możliwy zespół serotoninowy.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 2775 / 40 / 0
Re: 5-API
Nieprzeczytany post autor: BS »
Chyba nie wiesz na jakiej zasadzie działa wychwyt zwrotny i wyrzucanie monoamin do przestrzeni synaptycznej, co?

Sytuacja analogiczna do jedzenia MDMA na SSRI. Napiszę w uproszczeniu.
Za wychwyt monoamin odpowiedzialne są białka transportowe, które są blokowane przez lekarstwo. MDMA wykorzystuje te same białka odwracając jedynie kierunek ich działania. Zamiast pompować neurotransmiter z przestrzeni synaptycznej to uwalnia przekaźniki z komórki do tejże przestrzeni (blokując również wychwyt zwrotny).

Tak więc jeśli ktoś będący na silnym inhibitorze wychwytu zwrontnego zje wyzwalacz monoamin to prawdopodobnie ten drugi nie zadziała, jeśli już to zazwyczaj słabiej. Zespołu serotoninowego jednak nie tak łatwo dostać i sam podwyższony poziom serotoniny nie wystarczy, trzeba dorzucić do tego inhibitor MAO-A

Z tego co słyszałem to większość stymulantów ma słabe właściwości iMAO, ale można je raczej pominąć
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2013 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Z drugiej strony (Logicznego rozumowania + testów) własnie wrzucanie 3-MMC pod API mija się z celem. Piątka potrzebuje trochę czasu, żeby się rozkręcić, więc po prostu jeśli wrzucisz 3-MMC za szybko to prawdopodobnie zepsujesz sobie działanie API z drugiej strony wrzucisz za późno to zmarnujesz 3-MMC. Popieram sobą. Testowałem kiedyś takie dwa schematy, kiedy wrzucałem 3-MMC na początku peaku API i w momencie jak już się API rozkulało. Dwie próby były stratami w materiale %-D

Co myślicie o API z 3C-P albo proskaliną?
Whole life is about "up" and "down".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.