co do uzależnienia to raczej brak danych ale wszystkie opio uzależniają
a mnie piecze dupa bo wszędzie wokół mojego domu rośnie to kompasowe gówno, a jadowitej ze świecą szukać
na samej działce mam kilkadziesiąt kompasowych
gdyby zamiast tego rosły jadowite to moglbym zrobić z tego całkiem sporo oćpieł
Nie mogę powiedzieć, że lipa, na początku sedacja, całkiem miła ale leciutka, "prawdziwe" działanie weszło późno, działało krótko, ale intensywnie, głównie na ciało.
Takie jakby fale rozluźnienia, po których nie pojawiał się skurcz, ale następowało ponowne rozluźnienie, przez jakiś czas wzmacniające się, a potem obniżające, aż do ustania w mięśniach szkieletowych.
Takie jakby psikanie całym mięsem, tylko bez tego "wyrywania i mimowolnych ruchów, pewnie dlatego, że z ramion, czy łydek nie ma co wystrzelić;-) ) ale z tym charakterystycznym miłym łechto-giglaniem po całości człowieka.
Tylko, że ta główność trwała może z 20 minut, a sedacja była serialowo delikatna.
Fajnie się komponowało z glistnikiem, którego intensywne działanie jest słabsze, ale dłuższe (Znaczy, długa, porządna sedacja gliździaka, a później cielesno-luzujący orgaźmik sałatki)
Zapraszam i polecam, Piotr Fronczewski.
Tylko ja dziwoląg jestem, bo mnie koda nie klepie prawie, niektóre mocne i renomowane rc nie robią wrażenia a większość roślin opisywanych jako działające na granicy placebo dają wyraźne, acz subtelne działanie.
W kontekście mocy, zwłaszcza uspokojenia, cilautu, relaksu, sedacji, senności ?
Nalewka może być lepsza w działaniu, ale nie zbieraj roślin blisko dróg-czuć syf później.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.