Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Domięśniowo brałem 6-APDB z tym, że na czysty organizm, btw. droga podania 6-APDB zupełnie zmienia działanie tego związku. Domięśniowo 6-APDB ma dłuższy i przyjemniejszy peak a zjazd po tym znikomy a działanie zamyka się w 4-5 godzinach, pomyśl jak działanie API może się zmienić. Ogólnie spróbowałbym łyknąć jakieś 100, będzie działać równo z 3-MeO-PCP, domięśniowo mogłoby się spierdolić.
Whole life is about "up" and "down".
  • 2310 / 15 / 0
Mam zamiar najpierw zarzucic 1mg 25I-NBOMe, a jak wejdzie to podac sobie 50mg 5-API IM - to wydaje mi sie bezpieczne. No i koniecznie musze stestowac miks z metoksetamina w jednej pompce a potem poplywac wieczorkiem w rzece. O serce sie nie martwie, bo potrafie w miare uspokoic jego rytm.

Dodam, ze prawie 2 miesiace nie stosowalem Fenek, tryptamin itp. Takze tolerancja zerowa.
  • 377 / 3 / 0
CosmoDo pisze:
Mam zamiar najpierw zarzucic 1mg 25I-NBOMe, a jak wejdzie to podac sobie 50mg 5-API IM - to wydaje mi sie bezpieczne. No i koniecznie musze stestowac miks z Metoksetamina w jednej pompce a potem poplywac wieczorkiem w rzece. O serce sie nie martwie, bo potrafie w miare uspokoic jego rytm.

Dodam, ze prawie 2 miesiace nie stosowalem Fenek, tryptamin itp. Takze tolerancja zerowa.
Podaj raczej 5-API i karton razem, wtedy powinno być ok ;)
  • 1876 / 23 / 0
Ja bym uwazał na miks 25i z 5-API ze względu na możliwość wystąpienia bardzo silnej wazokonstrykcji. Niestety 5-API nie łączy sie dobrze ze wszystkimi psychodelikami
  • 1987 / 111 / 0
Re: 5-API
Nieprzeczytany post autor: scr »
uważaj z 5-API domięśniowo, ta substancja bardzo dziwnie wpływa na tkanki, nie wiem jak to opisać - wypławia je? nawet na usta dziwnie działa pomimo braku bezpośredniego kontaktu przy spożyciu. a do tego się mocno pieni gdy rozpuszcza się ją w wodznie, chociaż miałem do czynienia tylko z jednym sortem.

Ride, 6-APDB a 5-API to dwie zupełnie inne bajki
6-APDB to bardzo psychodeliczny i bardzo specyficzny entaktogen, działa w niskich dawkach przez 4-5h
5-API to dłuuuugo działający SDRI, lekko psychodeliczny
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / / 0
Mix z 2C-D wyborny !!!!
100mg + 10mg sniff co jakiś czas daje zajebisty stan :)

Dziś poszło 30mg 5-API sniff i czuję czuję ten fajny stan :) Sniff nieprzyjemny dusi strasznie te 30 mg to na 3 razy brałem , ale takie szybkie ;) Podoba mi sie ten zwiazek , zobaczymy jak jutro zadziała.
  • 377 / 3 / 0
scr pisze:
Ride, 6-APDB a 5-API to dwie zupełnie inne bajki
6-APDB to bardzo psychodeliczny i bardzo specyficzny entaktogen, działa w niskich dawkach przez 4-5h
5-API to dłuuuugo działający SDRI, lekko psychodeliczny
Na początek zaznaczam iż wiem, że to dwie inne bajki, podałem tylko przykład najbardziej zbliżonego związku do api, który brałem domięśniowo.

No widzisz, 6-APDB po spraniu z neurotransmiterów czasem potrafi pokazać ciekawą euforię. Zażywając z kolei "na czysto" od małych do wysokich dawek (Nawet 500mg) nie spowodowało nic ciekawego a na pewno nic psychodelicznego, w ogóle może benzofurany mają jakieś tam właściwości psychodelików, ale bez kurwa przesady.

5-API na pewno jest SRI. Wpływów na wychwyt dopaminy się niedopatrzyłem. Dodatkowo brałem api dłuuugo i co człowiek to faza, na pewno dla mnie jest bardziej "psychodeliczne" niż APDB. Psychodelicznie api dałbym 8-10/100 a dla 6-APDB 3-5/100. W punkcie odniesienia swoich przeżyć DXM postawie gdzieś w 35-40/100.

Ten specyficzny związek, 5-API bardziej bym podciągnął pod SNRI, chociaż wpływy na wychwyt nor. też nie są jakieś ultra.

Miksy z 2c-x są owszem zacne :D Bardzo euforycznie i muzykalnie jak dla mnie %-D
  • 290 / / 0
Do takiego apb to ma sie ni jak. Jak dla mnie solo jest to subtelne ale kurewsko urzekające.. Pizda sama z siebie nie przyjdzie jak po apb, ale jak już ją wywołamy ... :D

Za 3 tygodnie 150 apb + 100 api poleci do tego jaranie , okazyjnie jakiś spidzik no i jeśli uznam że jeszcze mogę się wznieść wyżej to walne z 15mg 2C-D sniff :PP To już chyba będzie ten stan maksymalnej euforyji ;d
  • 377 / 3 / 0
Mówimy jak do 5-API ma się 6-APDB a nie 6-APB. Tej drugiej na pewno jest bliżej.
  • 1876 / 23 / 0
Kej Cy pisze:
Do takiego apb to ma sie ni jak. Jak dla mnie solo jest to subtelne ale kurewsko urzekające.. Pizda sama z siebie nie przyjdzie jak po apb, ale jak już ją wywołamy ... :D

Za 3 tygodnie 150 apb + 100 api poleci do tego jaranie , okazyjnie jakiś spidzik no i jeśli uznam że jeszcze mogę się wznieść wyżej to walne z 15mg 2c-d sniff :PP To już chyba będzie ten stan maksymalnej euforyji ;d
Ja brałem 100 mg 5-api i jak dorzucilem 100 mg 6-apb mialem wrzucac 150 i dobrze ze tego nei zrobilem straszne mnie popierdoliło bardzo duzy nieogar , dosc silna wazokonstrykcja ale to tam chuj;p ale tak to u mnie wygladalo nie wyobrazam sobie ze mialbym jeszcze wtedy cos do tego dorzucac nawet psychodelika , ale jak tam uważasz , 5-API bardzo podbija działanie 6-APB to psychodeliczne również .
ODPOWIEDZ
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.