Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
eis pisze:Użyj z kwaskiem i zobaczysz różnicę.
Jeśli roztwór zrobi się mleczny, znaczy to, że więcej spirytusu zostało/kleju się rozpuściło. Jeśli nie jest gęsty, można pukać. Nie powinno zrobić większej krzywdy.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
-Jaki jpowinien byc kolor plastra po wykonaniu operacji,przeźroczysty czy matowy
-czy końcowy roztwór mozna zapodać p.r,jeśli tak to czy kwasek jest wtedy niezbedny?
roztwór można walić iv albo pr, jak kto lubi, z kwaskiem lub bez (osobiście większej różnicy nie widzę, może dlatego że i tak ledwo czuje działanie bupry, ale i tak używam)
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
- najpierw bunondol ale mialem dawke 15 szt 2 dziennie ustaloną przez samego Dr Jana Chrostka Maja
- Teraz , ku uldze kieszeni (tabl > 2000 zł/miesięcznie zaśś plastry 320 miesiąc) transtecki mi pan dr przypisuje 2 opakowania 70 na miesiąc i luz
No ale do tematu - zapodawałem w kakao i tak samo jak z bunondolami miałem orgasm analnego powiewu przez jakieś 40- 70 min a potem jakoś niemrawo
raz spróbowałem dożylnie i to było to (pomijając, że kiedyś rozrywkowo waliłem jednego dużego plastra 70 i nic nie czułem ale byłem wtedy chodzącą toksyną...) a teraz 1/6 plastra poszła i po 5 minutach wjazd i zajebiscie
Oczywiście wszystko - do dupy, do ryja i w bata robilem za pomocą ów genialnego wynalazku i to jest naprawde przełom ! i jak jakiś debil mówi, że kwasek nie potrzebny i huka spirol czy wódke w kanał, to powodzenie...ja po 8 latach iv non stop nie mialem batów i pachwiny rozjebane...tylko szyja
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.