Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
eis pisze:Użyj z kwaskiem i zobaczysz różnicę.
Jeśli roztwór zrobi się mleczny, znaczy to, że więcej spirytusu zostało/kleju się rozpuściło. Jeśli nie jest gęsty, można pukać. Nie powinno zrobić większej krzywdy.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
-Jaki jpowinien byc kolor plastra po wykonaniu operacji,przeźroczysty czy matowy
-czy końcowy roztwór mozna zapodać p.r,jeśli tak to czy kwasek jest wtedy niezbedny?
roztwór można walić iv albo pr, jak kto lubi, z kwaskiem lub bez (osobiście większej różnicy nie widzę, może dlatego że i tak ledwo czuje działanie bupry, ale i tak używam)
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
- najpierw bunondol ale mialem dawke 15 szt 2 dziennie ustaloną przez samego Dr Jana Chrostka Maja
- Teraz , ku uldze kieszeni (tabl > 2000 zł/miesięcznie zaśś plastry 320 miesiąc) transtecki mi pan dr przypisuje 2 opakowania 70 na miesiąc i luz
No ale do tematu - zapodawałem w kakao i tak samo jak z bunondolami miałem orgasm analnego powiewu przez jakieś 40- 70 min a potem jakoś niemrawo
raz spróbowałem dożylnie i to było to (pomijając, że kiedyś rozrywkowo waliłem jednego dużego plastra 70 i nic nie czułem ale byłem wtedy chodzącą toksyną...) a teraz 1/6 plastra poszła i po 5 minutach wjazd i zajebiscie
Oczywiście wszystko - do dupy, do ryja i w bata robilem za pomocą ów genialnego wynalazku i to jest naprawde przełom ! i jak jakiś debil mówi, że kwasek nie potrzebny i huka spirol czy wódke w kanał, to powodzenie...ja po 8 latach iv non stop nie mialem batów i pachwiny rozjebane...tylko szyja
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.