Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
.
Nie wierzę tobie, że robiłeś jakieś analizy porównawcze. A ogromn pustosłowia w komentarzu niezbicie mnie przekonuje, że mam rację, że tobie nie daję wiary.
Przeniosłam rozmowę, bo całkiem zjechała z tematu. leiche
NIC, NIC,NIC. a wiesz czemu, bo nie reprezentujesz soba NIC, NIC, NIC. dla mnie jesteś osobnikiem pozbawiony kultury, pieniaczem z aspiracjami do zaistnienia w jakikolwiek sposób, ograniczona intelektualnie jednostka, której mózg nie jest w stanie nawet przeczytac ze zrozumieniem tekstu, gdzie występuj trudniejsze wyrazy. Twoje zachowania, nie tylko na forum, ale i poza nim w stosunku do mojej osoby sa etycznie naganne i doskonale o tym wiesz. Twoja prawda to stek bzdur i kalumnii uwłaczajacych jakiemukolwiek nie tylko poziomowi merytorycznemu, ale i podtawowemu pojeciu dobrego smaku. dla mnie jesteś niczym, zerem, intelektualnym i moralnym dnem z wielkimi aspiracjami do bycia kimś. powoduje Toba zawisc, bo doskonale wiesz, ze nigdy nie dorównasz mi wiedzą nawet w ułamku już nie % a promila.
to moje ostatnie słowa do Ciebie i o Tobie. wiecej z mojej strony nie bedzie zadnych "wycieczek osobistych". natomiast zawsze i wszedzie skomentuję Twoje "merytoryczne" bzdury. mam do tego prawo, tak jak i do tej "wycieczki". Tobie wolno pisac o mnie kłamstwa, oczerniać mnie i robic sobie przytyki do mojej osoby w każdym dziale, gdzie coś napisze i oby tylko na forum,- to i niech mi bedzie wolno chodź raz wypowiedzieć się o Tobie publicznie.
dla mnie jesteś niczym, i mnie wali czy mi wierzysz czy nie. wiesz co najlepiej weryfikuje opinię o człowieku i jego wartosci-czas. poczekam, ja jestem baaardzo cierpliwy :)
cóz, jednak stara prawda sie sprawdza- do chama gadaj po chamsku :)
.
To jest moja polemika na agresywne słowa oxan pod moim adresem. Więcej nie bede reagował na jego słowa, więc niech nikogo to już nie dziwi, że ktoś pisze o mnie coś strasznego, a ja na to nie reaguję. Przeważnie potem są takie komentarze- nie reaguje, bo się boi, widocznie tamten ma rację.
Fuzja - D5
Przyjmuję to za dobrą monetę. Mi na stare lata wszelkie spory są niepotrzebne, teraz mój czas i moje nerwy liczy się potrójnie. Nie chcę aby moje ostatnie komentarzy w życiu dotyczyły jakiś mało istotnych spraw i sporów.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ps. dodam ze jestem jeszcze na 20mg dzinnie paroksetyny(antydepresantu). HELP
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
EDIT: w poscie wyzej chodzilo mi o zazywanie IV
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Już mnei to wkurwia bo nic nie mogę porobić... Jak się akurat uda w miarę wyspac to energii starcza na 3h średniej aktywność, później leże na łóżku i albo uda się zasnać na 30min albo nie...
Co Wy na to? Nie trochę za długo? Zastanawiam się co jest grane-ewidentnie mam bardzo osłabiony organizm....
Mozę coś w tym jest że każdy kolejny detoks jest coraz trudniejszy(dawki były te same)?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.