Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Po jakim czasie Tramal powinien mnie kopnąć? Zarzuciłem dziś o 17 300 mg. 1.5 h pozniej dorzucilem jeszcze 100mg i pókic o bez zadnych rewelacji. No może muzyki się fajnie słucha, ale tak to nic pozatym. Jest to mój drugi raz
  • 221 / 4 / 0
Schizool pisze:
Nie jestem tu po to by prawić jakieś morały Wam, ale do kurki nędzy: po co wcinacie kosmiczne dawki trampka w stylu gram na wieczór i do tego codziennie?
za kilka lat przestaniesz się dziwić, ja też bardzo długo zarzucałem trampka weekendowo a teraz nijak nie udaje mi się do tego schematu wrócić
  • 1343 / 18 / 0
TUPSON pisze:
Po jakim czasie Tramal powinien mnie kopnąć? Zarzuciłem dziś o 17 300 mg. 1.5 h pozniej dorzucilem jeszcze 100mg i pókic o bez zadnych rewelacji. No może muzyki się fajnie słucha, ale tak to nic pozatym. Jest to mój drugi raz
imo gdybym miał wrócić do brania, brałbym na poczatku 50-100 przez dwa razy, potem na wyzsze dawki
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 809 / 15 / 0
tramadolol pisze:
TUPSON pisze:
imo gdybym miał wrócić do brania, brałbym na poczatku 50-100 przez dwa razy, potem na wyzsze dawki

Gdybym ja miał wrócić to bym zaczął od 300-400 a później na wyższe dawki.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 36 / 2 / 0
Właśnie wrzuciłem 150 mg moklobemidu i pare minut po nim rozkruszonego retarda Tramalu 100 mg. W pogotowiu mam clona, rolki i paracetamol w razie wystąpienia ZS. Za pare godzin napisze jak się czuje :old: . A że dziś mam zajebistego doła (związany z dziewuchą) zdecydowałem się na ten eksperyment.
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
pytam się matki, czy ma coś na sen. zaproponowała mi retardy 150. jak żyć?
na nic nie narzekam,
  • 1343 / 18 / 0
eis pisze:
tramadolol pisze:
TUPSON pisze:

Gdybym ja miał wrócić to bym zaczął od 300-400 a później na wyższe dawki.
ja po 500 byłem nie do zycia, ale..
Widziałem rękę jego
[...]
  • 809 / 15 / 0
No właśnie to jest ciekawe. Ja zaczynając z Tramalem od razu wszedłem na większe dawki i takich się trzymałem, oczywiście do czasu. W małych ilościach po prostu na mnie nie działał tak jak chciałem. Niektórych satysfakcjonują dawki max 450 i szczerze im tego zazdroszczę.
na nic nie narzekam,
  • 1343 / 18 / 0
dla mnie 200 wrzucic to nastepnego dnia nie żyć :p
Widziałem rękę jego
[...]
  • 36 / 2 / 0
vitalis pisze:
Właśnie wrzuciłem 150 mg moklobemidu i pare minut po nim rozkruszonego retarda tramalu 100 mg. W pogotowiu mam clona, rolki i paracetamol w razie wystąpienia ZS. Za pare godzin napisze jak się czuje :old: . A że dziś mam zajebistego doła (związany z dziewuchą) zdecydowałem się na ten eksperyment.
Teraz czas na moje spostrzeżenia. Czułem się dobrze, dołek znikł i nabrałem ochoty na życie. Nie miałem takiej bani jak po dużej dawce tramca. Ale czułem się dobrze. Zero symptomów ZS. Clona nawet nie użyłem. Martwi mnie jedno-jutro spowodu dzisiejszego wyprania serotoninowego pewnie będe w dwa razy gorszym dołku niż dziś :-/ Typowe działanie narkotyku-rozwiązanie problemu na chwile...a gdzieś to coś o tym mówili w telewizji :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.