Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Ile ml spirolu powinno być na cały plaster? Bo mam tylko ~20ml. Mogę dowalić 80ml wódki i w tym trzymać, czy MUSI to być sam spirol?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
zależy gdzie go będziesz odparowywał ,bo ja odparowuje zawsze w chochli na zupę , pokrój na małe kawałki to ci starczy .

ogólnie to pierdole bupre ,i.v i.m i żućie też,będę naklejał według instrukcji , morze to kara za złe stosowanie.

może mnie znowu zacznie klepać ;-)
  • 1951 / 15 / 0
Ale odparowywanie nie ma znaczenia. Chodzi mi tylko o to czy wódka też wyciągnie buprę z plastra, czy musi być czysty spirol
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 4 / 0
Hanka pisze:
może mnie znowu zacznie klepać ;-)
Oj ciebie to już chyba nic nie zacznie :)
Nie żebym ci źle życzył, ale po tym co ostatnio wypisujesz...
  • 981 / 6 / 0
a zdziwisz się teraz maja przyjść narkotyki i nie jest opio które na pewno będą na mnie działać . zresztą na każdego zadziałają.

wódkę się pije ,a nie plastry w niej próbować moczyć
nie próbowałem nigdy moczyć w wódce jak te w spirytusie nie chcą mnie klepać.
  • 1037 / 10 / 0
@69p
Wyciągnie, ale pomocz to w takim razie trochę dłużej. A najlepiej to po prostu to wygotuj na łyżce (gotuj w spirolu, aż zostanie ~1ml, dosyp kwasku, dolej wody, gotuj dalej, potem przez filtr i puk - lub na cukier, jeśli nie puk).
  • 1951 / 15 / 0
Poprzednio moczyłem 1/3 plastra w setce spirolu przez jakieś 8h. Potem to gotowałem (już bez plastrów, sam roztwór), aż zostało ~15ml, dolałem z 60ml wody i gotowałem tak długo aż zostało mi potem tylko 10ml, które podałem PR. Dobrze zrobiłem?

Tera zamierzam cały plaster wsadzić do setki spirolu, a potem resztę powtórzyć. Da radę, czy plaster nie przyjmie wszystkiego?
  • 1293 / 20 / 0
po co aż tyle tego spirola? szkoda, lepiej wypić x)
lepiej potnij na kawałki ten plaster, gotuj w spirolu i zeskrobuj tą warstwe z buprą, gotuj dalej, dolewaj wody i ciutke kwasku, gotuj i wsio
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
a odrywać matryce ta przezroczystą od bezowego plastra materialowego?
  • 1293 / 20 / 0
tak, odrywaj odrywaj i tnij na małe paski i zdrapuj bupre, ja tak robie i wydajność jest na prawdę ekstra
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.