Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
staż ćpania
jeden raz-pół roku
9
2%
pół roku - rok
19
5%
rok-3 lat
77
20%
3 lata - 5 lat
92
24%
5lat- 10lat
111
29%
10lat - 15 lat
52
13%
15 lat - 20 lat
10
3%
20lat i więcej
16
4%

Liczba głosów: 386

ODPOWIEDZ
  • 984 / 5 / 0
@Leiche, i to sama !!! hehe u mnie 14

@en_knankarte rozkłady to do siebie mają :)
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2013 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 196 / 1 / 0
Peja-Pietnastak
http://youtu.be/Yyu9Q9QHk-A

I nic mi się nie dzieje.
  • 291 / 2 / 0
7 lat w tym 3,5 roku baaaaaaardzo rzadko,czasem dex,mj i alko. W czasach liceum kombinowałem ze sporą ilością substancji a teraz znowu się uspokoiłem.
  • 1406 / 142 / 0
23 lata, jestem w 3%, nie 24przeciez na roczniki mam juz 45 ;p
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 144 / 21 / 0
6 lat RDU
  • 3955 / 147 / 0
11 lat temu start
  • 39 / 1 / 0
To już będzie koło 7 lat. Zaczęło się od mj i słynnych dopalaczach KOM. Ale wtedy mało kto wiedział co to są dopalacze,a że powstanie cała masa stacjonarek za kilka lat to nikt się nie spodziewał. Później początek z psychodelikami w formie koszlodynu , a następnie ... to długa historia ;)
  • 110 / 1 / 0
Okolo jeden rok i zaglebiam sie coraz dalej...
  • 1491 / 22 / 0
8 lat jeśli chodzi o tzw. 'narkotyki'.
10 lat, jeśli do 'narkotyków' zaliczymy alkohol.
14 lat, jeśli do tej samej grupy zaliczymy papierosy.

Edit: o, kurwa! Jak ten czas pędzi niesamowicie... Osiem lat. Osiem pierdolonych lat zmieniam stany świadomości, bez ustanku.

Non-Stop
  • 4 / / 0
7-8 lat od gimbazy. Dzień-w-dzień zacząłem palić mj pod koniec drugiej klasy, w międzyczasie jakieś fety, piguły, mefedrony itp, nic więcej nietykałem + sporo częstych najebek do utraty świadomki (mam z tym problem, od dzisiaj się wyrzekam alko)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...