Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Jak chcesz słabo to jeden, będzie trochę stymulacji i kolorków, ale moim zdaniem szkoda doba na takie dawki.
Ale jak tam chcesz, jeden będzie ok. Jak chcesz samą stymulację to weź 2/3 kartona.
(Byłem wtedy na tolerce z 2C-B które wrzucane było tydzień wcześniej)
Nie wiedziałem, że tolerka po 2C-B może tak dużo zmienić. Teraz było mocno na maksa, 24h miazgi wizualnej i psychicznej potem miazga psychiczna już troszeczkę podpadająca pod maniakalną, z przemęczenia. Słuchanie muzyki po tym to jest kutwa coś pięknego, tworzące się psychodeliczne cevy które tańczą to gitar smashing pumpkins, the doors, weezera czy the cream. Pierwszy raz w życiu musiałem uważać co puszczam do słuchania bo każda piosenka to była podróż, trochę ciężka ale nie negatywna, porównam to do wysiłku fizycznego, trochę jak bym uprawiał seks z muzyką. Każda po kolei przedstawiała co innego, wczuwanie się w tekst i emocje wykonawców podczas tworzenia: co oni wtedy czuli, jak się czuli śpiewając i grając. Do tego towarzyszyły temu wręcz momentami przygniatające wizuale. Momentami też traciłem poczucie ciała i całkowicie płynąłem z muzyką.
Oevy podobne trochę do tego jak siedziałbym podwodą w krystalicznie czystej wodzie. Takie rozmywanie się powierzchni ale też "taniec" różnych elementów.
Seks z partnerką która też była po 3mg był czymś pięknym i wartym zapamiętania, wizuale temu towarzyszące i silne uczucie pożądania z zachowaniem wszystkich czułości.
Gra w gierki logiczne sprawiała naprawdę dużo frajdy. Do tego mieliśmy zapas czipsów, soków i słodyczy, wszystko poszło podczas tripa :D
Podsumuje tym, że trip naprawdę świetny, ale pod koniec już bałem się o siebie bo nie mogłem zapanować nad umysłem, byłem zbyt zmęczony i ratowałem się buprą i alkoholem. Jestem fanem tej substancji i spokojnie może zasiąść u mnie w top 10. homet czy aco DMT nie potrafią dać mi tyle co ta substancja choć zauważyłem dużo podobieństw między nimi. Nad tymi dwoma tryptaminami było mi łatwiej zapanować niż w tym wypadku i jeżeli chodzi o moc doświadczenia psychicznego(co nie znaczy że duża moc = duża przyjemność) przebija to u mnie nawet 25I-nboma w dawce 1,5mg donosowo.
Uważajcie z dawkowaniem, jak macie lekką tolerancję to 3mg będzie bardzo fajnie, jak nie to zostańcie przy 2-2.5mg. Ja następnym razem wezmę troszeczkę mniej.
Pozdrawiam
nie ma znaczenia czy na dziąsło (współczuje Ci jak tak zrobiłeś, jedna z najgorszych w smaku subst.) czy zjesz, i tak wchłania się przez przewód pokarmowy.
Swoją drogą ciekawe, bo po innych fenkach też często jak bardzo próbuję uspokoić dziwne myśli, tłumić je, to one się robią bardziej agresywne i natarczywe, nawet na ścianach te "postaci" z powierzchni przekształconych robią się bardziej nieprzyjazne. Dziwne jest to, że miewam napady niepohamowanego i obcego narcyzmu, tzn słyszę głosy w głowie (myśli, ale nie moje, ale moim "głosem" i stylem wypowiedzi) które mnie wychwalają aż do przesady, powtarzając w kółko to samo. Gdy uświadamiam sobie, że może to prowadzić wręcz do jakichś zmian w moim charakterze i że to nienaturalne, próbuję je zgasić, a one mnie zachwalają jeszcze bardziej i głośniej. Opiszę niedługo na forum w nowej jakości wątku mechanizm narcyzmu psychodelicznego.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.