Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
dokonałem tego tak że powiedziałem żeby mi wypisała takie zaświadczenie i dała receptę na 10gram trama a koło godz 21 dostałem od niej sms żebym przyszed za tydzień to dostanę plastry bo są mocniejsznę i tańsze niż tramal:) z mojej pani doktor w poradni leczenia bólu jestem bardzo zadowolony jest wspaniałym człowiekiem posprośtu a od neurologa to raczej nic mocniejszego nie dostaniesz bo oni muszą mieć konkretne podstawy czyli historię choroby żeby napisać coś lepszego
A tak poza tym to jak proponujecie ? w jakiej ilości wody do ekstrakcji rozpuścić 9 tablt Doreta, które mają 75mg tramca i 650 mg parasyfu ?...
tutis88 pisze:@tramadolo
dokonałem tego tak że powiedziałem żeby mi wypisała takie zaświadczenie i dała receptę na 10gram trama a koło godz 21 dostałem od niej sms żebym przyszed za tydzień to dostanę plastry bo są mocniejsznę i tańsze niż tramal:) z mojej pani doktor w poradni leczenia bólu jestem bardzo zadowolony jest wspaniałym człowiekiem posprośtu a od neurologa to raczej nic mocniejszego nie dostaniesz bo oni muszą mieć konkretne podstawy czyli historię choroby żeby napisać coś lepszego
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
tutis88 pisze:Nie chodzę prywatnie tylko na fundusz bo szkoda mi kasy bolały mnie plecy taki kit żeby sępic tramal później wziąłem skierowanie do plb i tam dostaje blokadę i recepty na tramadol jednorazowo przynajmniej 10gram a za tydzień dostanę pewnie bupre w plastrach bo na fenta liczyć co niemam raczej
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.