Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 419 / 2 / 0
Trzeba być beznadziejnym depresatem i skurwysynem bez duszy i czlowieczeństwa, żeby tak "wyrywać" laski. Rzucam pogardę. Coś takiego czyni z czlowieka najgorszego śmiecia i kupę gówna.

Zawsze można mieć przy sobie po prostu pojemniczek i strzykawkę i oddalić się na bok "na siusianie" :-) Fajne są soczki w kartoniku dostępne w każdym sklepie w cenie ok. zlotówki. W cytrusowym nic nie czuć, jest slodko i smacznie :-D
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 545 / 8 / 0
Ja mam taką pipetkę od testu ciążowego (nieużywaną ofkorz) mieści się w niej dokładnie 1.5ml. :)
Luk.low@interia.pl
  • 2466 / 15 / 0
Majster to instynkt drapieżnika z wykorzystaniem sprytu. Jak narazie tego patentu nie sprawdzałem ale myślałem aby brać ze sobą kamerę i takie butle ustawiać w miejscach publicznych a potem z kamerą śledzić by w końcu po 1h czekania mieć niezłą bekę z ludzi.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 419 / 2 / 0
White_Power pisze:
Majster to instynkt drapieżnika z wykorzystaniem sprytu. Jak narazie tego patentu nie sprawdzałem ale myślałem aby brać ze sobą kamerę i takie butle ustawiać w miejscach publicznych a potem z kamerą śledzić by w końcu po 1h czekania mieć niezłą bekę z ludzi.
:wall: Jeżeli o to od początku chodzilo, to jestem matka kalkuta z teresy. Zresztą, nawet jeśli- kurwa, jaka beka! Jakieś dziecko dostalo śpiączki na ulicy.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 2466 / 15 / 0
Nie odpoczątku tylko na bieżąco pomysły mi przychodzą.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 147 / 2 / 0
No i po raz kolejny trafiam do tego tematu. Wylewając resztkę liquidu do e-papierosa zauważyłem, że ta mała buteleczka może być również dobrym nośnikiem do naszego ukochanego napoju. Mieści 10ml - można sobie zrobić podziałkę. Poza tym są całkowicie bezprzypałowe. Ważne, żeby nie pomylić i nie zalać sobie petka gieblem.
  • 1167 / 13 / 0
Coraz ciekawsze te pomysły :D
  • 427 / 2 / 0
Fajne sa pojemniczki red bull shot czy burn shot, nie widac co w srodku tylko nie wiem czy nie wpierdoli plastiku.Burn shot jest bankowo w aliminiowej buteleczce. Ost mialem nie mila akcje, wyjezdzajac za granice do pracy wlalem 100ml do 400ml coca-coli w plastikowej butelce, po kilku h chcialem zobaczyc czy da rade sie napic bezposrednio lyczka z butelki ale nie wiem czy to wina tego ze zaczelo zrec plastik czy poprostu to mialo taki smak po zmieszaniu z cola(nie sprawdzilem na samym poczatku samku) ale byl tak ochydny ze chyba czystego giebla bym predzej mogl sie napic niz w tej proporcji z cola. Poczym wszystko wylalem a ze mialem jeszcze 150ml to kombinowalem dalej, i wykombinowalem ze wjele 100tke bo akurat tyle sie miesci, do szklanego bialego flakonu po plynie po goleniu nivea i ciul do kosmetyczki - bardziej bezprzypalowo sie nie da. Do korka wcisnolem taki plastik jaki jest pod niektorymi doklami z butli hpde aby giebel nie mial bezposredniego kontaktu przy zakrecaniu z plastikowym korkiem. operacja udana powodzeniem a kosmetyczka miala ciagle przeciag:)

A jesli chodzi o samo przechowywanie i podzialke to mistrza u mnie maja pojemniczki hpde 25ml podzialka co 5ml mozna z nich lac na oko i sie w miare dobrze odmierzy szczegolnie ze teraz jakiego giebla bym nie kupil to ponizej 2ml nie zchodze bo nawet nie poczulbym dzialania.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2013 przez dekadan, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 5790 / 1186 / 43
A wgl kto by się napił takiego kubusia z ulicy ? Mógł ktoś tam zwalić gruchę albo szczochy wlać.
Ja mam pełno takich buteleczek po próbkach od perfum. Mają pojemność 2ml i 4ml. Idealne na przechowywanie w kieszeni. Nie wiem tylko czy GBL rozpuści tę zakrętkę.Wie ktoś jeszcze czym to umyć, żeby nie było czuć zapachu perfum ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 427 / 2 / 0
Tak, umyj to gieblem
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.