4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 658 / 10 / 0
Nie jest tak źle z tym metkatynonem. Mi już ciśnienie praktycznie zniknęło. Odczuwam lekkie ciśnienie jedynie gdy bawię się kablami ;) A zryłem się, bo ktoś mówił że ma to trzymać ponad rok ..
pozdro abstynenci, musimy sobie jakieś żetony rozdawać za każde 30 dni xD
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 188 / 1 / 1
Nie tyle żetony, co kartki :P

Reglamentowany metkat na kartki-nowoczesne społeczeństwo %-D .

U mnie jak na razie brak chemicznych stymulantów kompensować zaczęły substancje pochodzenia naturalnego (tabaka, kawa), więc też taką abstynencją bym tego nie nazwał, choć od kota jak najbardziej. Tyle, że dopiero niecały miesiąc :blush: .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 658 / 10 / 0
Strzeliłem dzisiaj kota z całej paki... ZERO, jedynie lekkie pobudzenie. No kurwa po miesiacu odstawki spodziewałem się wyjebania :/
Kładę solidnego wała na metkatynon!
But it's not sane...
  • 804 / 5 / 0
Ja wczoraj nawet robiłem koledze kota, a nie walnąłem! ;D Jednak postanowiłem że po tym miesiącu i tak nie będę wrzucał, nie po to przechodziłem przez te wszystkie jazdy, doły i skręty żeby musieć tak 2 raz.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 658 / 10 / 0
skręta miałeś po kocie? czy w ogóle odstawiasz narkotikitki? ;)
But it's not sane...
  • 804 / 5 / 0
W ogóle narkotyki, nawet snri odstawiłem wtedy.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 733 / 2 / 0
Sonen jest nienormalny, co nie? Ale skubany radzi sobie. Swoją drogą, ja Vivid miałam to samo, że walnęłam kota po przerwie i nie poczułam prawie nic. Tego dnia właśnie stwierdziłam, ze mam wbite w metkata.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 1 / 0
Jeżeli jest tak jak mówicie że z metkata wychodzi się rok czasu to ja się już nie dziwie skąd te ciągotki do tej pory :-/ bardzo przykra sprawa jak to zapierdala po psychice jak się odzywa kotek w głowie i nie chce zostawić w spokoju, co do meth to rozumiem że zapodanie go w i.v to by była jazda ostro po bandzie bo to już wyższy poziom, ale jakoś to u nikogo się na razie nie kończy aczkolwiek nie słyszałem o takiej osobie, ciągnie mnie do meth ale jak se pomyśle jak ludzkie twarze i mózgi po tym wyglądają to rozsądek mówi w mojej głowie (jesteś jebnięty !)
  • 3 / / 0
50mg DHEA poprawia w znaczącym stopniu jakość zycia
  • 733 / 2 / 0
niebranie kota poprawia jakość życia, polecam
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.