Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kokaina
Brał juz ktoś z forumowiczów kokaine???? Jestem bardzo ciekawy doznań jakie występuja po kokainie. I w jakiej cenie zakupiliście ten specyfik. U mnie w bydgoszczy mam dostep do kokainy po około 150zł. Nie wiem jak czysta jest, ponieważ nigdy jej nie próbowałem. Chciałbym się dowiedziec jak to jest u was, po ile stoi i czy jest mocna.
Może ktoś już próbował brać dożylnie????
Narazie wole nie próbować mam jeszcze w huj czasu przedemną - za młody jestem na taki nałóg ;) :)
A crack z koko łatwo zrobić.
Jak sie kupuje od porzadnego dila to nie bedzie mieszał z fetą bo to bardzo łatwo poznać...
powiedzmy, że będziesz tam miał 50% koko,
Tak samo amfetyamina... mimo ze w naszym kraju jest bardzo dobrej jakości to średnia śmeirtelna dawka to 1gram... a ile osób juz zajebało wiecej niz 1g zyje?
Mr.LaTacha pisze: Tak samo amfetyamina... mimo ze w naszym kraju jest bardzo dobrej jakości to średnia śmeirtelna dawka to 1gram... a ile osób juz zajebało wiecej niz 1g zyje?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.