Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kokaina
Brał juz ktoś z forumowiczów kokaine???? Jestem bardzo ciekawy doznań jakie występuja po kokainie. I w jakiej cenie zakupiliście ten specyfik. U mnie w bydgoszczy mam dostep do kokainy po około 150zł. Nie wiem jak czysta jest, ponieważ nigdy jej nie próbowałem. Chciałbym się dowiedziec jak to jest u was, po ile stoi i czy jest mocna.
Może ktoś już próbował brać dożylnie????
Narazie wole nie próbować mam jeszcze w huj czasu przedemną - za młody jestem na taki nałóg ;) :)
A crack z koko łatwo zrobić.
Jak sie kupuje od porzadnego dila to nie bedzie mieszał z fetą bo to bardzo łatwo poznać...
powiedzmy, że będziesz tam miał 50% koko,
Tak samo amfetyamina... mimo ze w naszym kraju jest bardzo dobrej jakości to średnia śmeirtelna dawka to 1gram... a ile osób juz zajebało wiecej niz 1g zyje?
Mr.LaTacha pisze: Tak samo amfetyamina... mimo ze w naszym kraju jest bardzo dobrej jakości to średnia śmeirtelna dawka to 1gram... a ile osób juz zajebało wiecej niz 1g zyje?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.