krism pisze:Zamiast kombinować lepiej zapierdalać do magika po reckę na Lithium Carbonicum, który dostaniecie w aptece całkowicie za free :-D (a nie jakieś tam kosztowne orotany z lepszego świata :-D )!
eso pisze:moj prywatny mag myslisz mi wypisze jak mu powiem ze mi w badaniach wyszedl niedobor? pewnie bedzie chcial te papiery a to . 10 lat temu bylo, gdzie ja to mam... :retarded:krism pisze:Zamiast kombinować lepiej zapierdalać do magika po reckę na Lithium Carbonicum, który dostaniecie w aptece całkowicie za free :-D (a nie jakieś tam kosztowne orotany z lepszego świata :-D )!
Grunt to dobra nawijka - jak ostatnio byłem u mojego magika, to osiągnąłem (prawie) wszystko, co wcześniej sobie zaplanowałem. Wyszedłem z Seroxatem (choć magik sugerował Cipramil), do tego paczka Lorafenu (chciałem klona, ale się nie zgodził - epic fail
Moja lista wygloda tak
-Deprim forte 1 caps
-L Tyrozyna
-Zen Szen
-5Htp 100mg
-Omega 3 5g
-lecytyna 5g
Do tego dodam wysilek fizyczne silownia bieganie basen itp. Czy taki zestaw da rade?
Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w 5-htp (jakość/cena)?
no i kurkuma.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?