krism pisze:Zamiast kombinować lepiej zapierdalać do magika po reckę na Lithium Carbonicum, który dostaniecie w aptece całkowicie za free :-D (a nie jakieś tam kosztowne orotany z lepszego świata :-D )!
eso pisze:moj prywatny mag myslisz mi wypisze jak mu powiem ze mi w badaniach wyszedl niedobor? pewnie bedzie chcial te papiery a to . 10 lat temu bylo, gdzie ja to mam... :retarded:krism pisze:Zamiast kombinować lepiej zapierdalać do magika po reckę na Lithium Carbonicum, który dostaniecie w aptece całkowicie za free :-D (a nie jakieś tam kosztowne orotany z lepszego świata :-D )!
Grunt to dobra nawijka - jak ostatnio byłem u mojego magika, to osiągnąłem (prawie) wszystko, co wcześniej sobie zaplanowałem. Wyszedłem z Seroxatem (choć magik sugerował Cipramil), do tego paczka Lorafenu (chciałem klona, ale się nie zgodził - epic fail
Moja lista wygloda tak
-Deprim forte 1 caps
-L Tyrozyna
-Zen Szen
-5Htp 100mg
-Omega 3 5g
-lecytyna 5g
Do tego dodam wysilek fizyczne silownia bieganie basen itp. Czy taki zestaw da rade?
Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w 5-htp (jakość/cena)?
no i kurkuma.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.