Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 78 / / 0
Macie jakieś własne sprawdzone sposoby na zwiększenie wydajności płuc i ich pełnej gotowości (by się nie krztusić) podczas przypierdalania gnoja z wiadra ? bo dziś znowu miałem ten dylemat - klasycznie czy z wiadra.. no i jak zawsze wybrałem wiadro żeby się ostatkiem jak najdłużej nacieszyć, ale coś ujebany byłem jak to robiłem i źle się zaciągnąłem, myślałem że wypluje płuca.. zresztą z każdym miesiącem coraz gorzej to idzie, jej za parę lat będzie rak

edit ; kiedyś przed używałem i żeby się lepiej przypierdalało i żeby było grubiej "ventolin" taki inhalator doraźny na astmę, ale się przeterminował i dowiedziałem się że za często używany szkodzi na serce, więc odpada
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013 przez extremevir, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Najlepsze jest tzw "ganianie soka" powoli od cybucha do dupki a potem podsmażyć gnoja aż zaskwierczy, fazka kosmos, z wyciorem też próbowałem ciekawie, chociaż opalanie zawsze mi się kojarzy jakoś z ciśnieniowcami. a co do Up ja mam ten sam problem zawsze "kaszlak" po wiaderku, ale ponoć po kaszlaku najlepiej klepie :D eh ja czekam właśnie na wiadero i się doczekać nie mogę ;(
  • 769 / 18 / 0
HAHA ja też używam w tym celu Ventolin ;P Strasznie to ćpuńskie :D ale mam lek w posiadaniu w celach leczniczych na lekką astmę oskrzelową. Oczywiście, przed walnięciem bucha z lufy aplikuję sobie Ventolin, który rozszerza naczynka krwionośne w płucach no i faza mocniej klepie bo THC lepiej się przyjmuje :PP
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 175 / 0
Jak wyczyścić lufę? Mam do takiej jednej sentyment i nie chce się jej pozbywać. Porobił mi się jakiś czarny osad w środku i za nic nie mogę się tego pozbyć. Oczywiście nic wartościowego tam już nie ma.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 801 / 8 / 0
Jebać opalanie. Kupcie sobie wysoko procentowy alkohol https://tokecity.com/forums/showthread.php4?t=43636
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 5774 / 1184 / 43
@jabolman Najlepiej się czyści wacikiem takim od uszu , moczysz w jakimś płynie do czyszczenia i używasz jak wyciora. Potem wodą wypłukujesz i gifa jak nowa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 78 / / 0
@ramowy robiłeś to ? jak wrażenia ?
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 801 / 8 / 0
Nie wiem co powiedzieć - spoko ;).

Miałem dwie fifki w których paliłem na tyle dużo że były czarne, ale przestałem jak zacząły śmierdzieć, i jedną taką lekko brudną (napewno wypaliłem w nich mniej niż 5g). Fifki, czyszczony ostatnio młynek, pudełeczko w którym kruszyłem zioło umyłem alkoholem 95% (100ml 9zł) i przefiltrowałem przez filtr do kawy.
[ external image ]

Zagotowałem w kąpieli wodnej (etanol wrze 78.3C)
[ external image ]

Olejek haszyszowy osadza się na ściankach podczas gdy alkohol paruje.
[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Żmudnie zdrapywałem. Najlepiej użyć żyletki. Mi posłużyła karta IKEA. Wiedziałem że na coś się przyda.
[ external image ]

Potem nieco już się sama karta ubrudziła (ciepły olejek bardzo się klei, zimnym łatwiej lepić kulki itd)
[ external image ]

Waga pokazała różne wyniki dookoła 0.2
[ external image ]

Czy było warto? Nie wiem, bawiłem sie dobrze. Starczyło tego na conajmniej jedno dobre waporyzowanie dla dwóch osób z wysoką tolerancją. Z racji na waporyzowanie nie jebało za bardzo, bo ze względu na to że to tylko 95% wdarło się troche smaku sadzy. Smaku zioła brak.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2013 przez Ramowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

• 78 / / 0
wygląda OBRZYDLIWIE :kotz: ale spróbuje :-D
  • 801 / 8 / 0
hehehe bo to lufa osmolona i alkohol tylko 95% :) Kup czysty etanol albo izopropylen 99% a bedzie lepszy efekt :)

ach, i skuty byłem i zapomniałem - pamiętajcie że alkohol jest niebezpieczny w połączeniu z zapałkami więc nic nie należy palić, a mieszkanie podczas parowania trzeba wietrzyć.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2013 przez Ramowy, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...