Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
1400 zł na palto. To znaczy setkę palta w kredo.

Sprzedałam wtedy może z 10 paczek i resztę zjarałam, żal : )
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 237 / 12 / 0
na woodstocku koleś miał 100+ jarania i wziąłem od niego 5/6 chyba żeby zgonić to na terenie już fest najebany i zrobiony ogólnie , miałem już nagranych ludzi itd. Później pamiętam tylko wstęp do wioski piwnej i następnie budze się rano w rowie bez jarania bez kasy i ogólnie lipa. Później te 150zł chyba z pół roku zalegałem ale się spłaciłem. Ogólnie nie bawie się z reguły w kredki. Zawsze mam siano i wymagam tego w drugą stronę jak coś...
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 73 / 1 / 0
jestem aktualnie trochę w dupie. ok tysiąca ludziom wiszę.he heh.
do pracy,rodacy
Czyste Szaleństwo to najwyższy Rozum -
Gdy je przeniknąć Zrozumienia błyskiem -
A czysty Rozum to upadek w Obłęd -
Lecz Większość - jak we Wszystkim -
Narzuca swoje Kategorie -
Przyjmij je - jesteś Normalny -
Odrzuć - czekają na Furiata
Kajdany i Kaftany
  • 1392 / 12 / 0
Zero, kurwa!
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 2879 / 101 / 0
Najwiekszy dług jaki zaciągnąłem na ćpanie to był dług zaufania.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2879 / 101 / 0
NIe, to znaczy, że postanowiłem pewnego dnia wieczorem wygadać się starej ze wszystkich grzeszków ponadto zapewnić, że będę to robić dalej, że się na tym znam i wiem co robię sratatata. Znudziło mnie bawienie się w kotka i myszkę i postanowiłem zagrać w otwarte karty. Miks zolpidemu alkoholu i giebla tez nie był bez znaczenia, aczkolwiek nie byłem na bujace czy zarwanym filmie - nie było tego wiele, tyle co dodawacze odwagi.
Wtedy zaciągnąłem dług zaufania - ona zaufała mi, że nie przegnę i się nie zajebię, a ja ćpałem sobie dalej.
Niestety okazało się, że był to pomysł całkowicie z pizdy - od tamtej pory wszelkie moje bóle glowy, choroby, niewyspanie były oczywiście z powodu narkotyków, a z czasem nawet potrafiła sobie uroić różne symptomy i wmawiać mi, że coś mi jest gdy nie było. Sytuacja stała się nie do zniesienia i trzeba było się wyprowadzić.
Koniec historii
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1680 / 270 / 0
Sprzedałem duszę.
Największy przegryw na forum
  • 3205 / 176 / 0
Syn Bozy pisze:
Najwiekszy dług jaki zaciągnąłem na ćpanie to był dług zaufania.
To.

I także nie wypaliło, choć z innych powodów.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
200 zł, z tym że patent wiązał się za dyszkę palenia swego czasu. Nie miałem jeszcze sytuacji, żebym był w takim typowym czarnym dupsku. trochę rozwagi, alternatyw i człowiek jest w domciu ciepłym.
  • 1081 / 33 / 0
drag pisze:
Sprzedałem duszę.

Sprecyzuj
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.