2. Tak, tolerancja krzyżowa. I to i to opioid - wiesz w ogóle co ćpasz? Poczytaj forum - polecam.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
twojego upadku
Wrzuciłem sobie dwa antki i thio na pusty żołądek z zamiarem oglądania filmu na kompie. Wszystko wrzuciłem ok 20 i aż do 21 prawie nie czułem działania, ale jak mnie jebnęło to myślałem że puszczę pawia na kanapę. Mdliło jak cholera, nie mogłem się pozbierać i zacząłem tracić świadomość. To nie było nodowanie w tym dziwnym półsennym stanie, tylko walka ze samym sobą żeby się podnieść i napić wody. Po pół godziny wszystko ustało i ogarnął mnie spokój. Zwlokłem się do kompa i zacząłem pisać z moją lubą. Ta szybko się ocknęła że chyba coś jest nie tak, bo zniknęła z komunikatora i przyszła do mnie do domu. Ponoć zastała mnie zwisającego na krześle z uroczym zaślinionym stalaktytem zwisającym z gęby :D zaczęła mnie budzić, ale dupa, spałem jak zabity. Chciała dzwonić po pogotowie ale znalazła porzucone blistry i srogo się wkurwiła. Obudziłem się ok północy w stanie skrajnego zjebania i spaliłem buraka ze wstydu. Ponoć strasznie wolno oddychałem i telepało mną trochę przez sen
Od tej pory jadę naprawdę ostrożnie, nie polecam
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.