2. Tak, tolerancja krzyżowa. I to i to opioid - wiesz w ogóle co ćpasz? Poczytaj forum - polecam.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
twojego upadku
Wrzuciłem sobie dwa antki i thio na pusty żołądek z zamiarem oglądania filmu na kompie. Wszystko wrzuciłem ok 20 i aż do 21 prawie nie czułem działania, ale jak mnie jebnęło to myślałem że puszczę pawia na kanapę. Mdliło jak cholera, nie mogłem się pozbierać i zacząłem tracić świadomość. To nie było nodowanie w tym dziwnym półsennym stanie, tylko walka ze samym sobą żeby się podnieść i napić wody. Po pół godziny wszystko ustało i ogarnął mnie spokój. Zwlokłem się do kompa i zacząłem pisać z moją lubą. Ta szybko się ocknęła że chyba coś jest nie tak, bo zniknęła z komunikatora i przyszła do mnie do domu. Ponoć zastała mnie zwisającego na krześle z uroczym zaślinionym stalaktytem zwisającym z gęby :D zaczęła mnie budzić, ale dupa, spałem jak zabity. Chciała dzwonić po pogotowie ale znalazła porzucone blistry i srogo się wkurwiła. Obudziłem się ok północy w stanie skrajnego zjebania i spaliłem buraka ze wstydu. Ponoć strasznie wolno oddychałem i telepało mną trochę przez sen
Od tej pory jadę naprawdę ostrożnie, nie polecam
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.