2. Tak, tolerancja krzyżowa. I to i to opioid - wiesz w ogóle co ćpasz? Poczytaj forum - polecam.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
twojego upadku
Wrzuciłem sobie dwa antki i thio na pusty żołądek z zamiarem oglądania filmu na kompie. Wszystko wrzuciłem ok 20 i aż do 21 prawie nie czułem działania, ale jak mnie jebnęło to myślałem że puszczę pawia na kanapę. Mdliło jak cholera, nie mogłem się pozbierać i zacząłem tracić świadomość. To nie było nodowanie w tym dziwnym półsennym stanie, tylko walka ze samym sobą żeby się podnieść i napić wody. Po pół godziny wszystko ustało i ogarnął mnie spokój. Zwlokłem się do kompa i zacząłem pisać z moją lubą. Ta szybko się ocknęła że chyba coś jest nie tak, bo zniknęła z komunikatora i przyszła do mnie do domu. Ponoć zastała mnie zwisającego na krześle z uroczym zaślinionym stalaktytem zwisającym z gęby :D zaczęła mnie budzić, ale dupa, spałem jak zabity. Chciała dzwonić po pogotowie ale znalazła porzucone blistry i srogo się wkurwiła. Obudziłem się ok północy w stanie skrajnego zjebania i spaliłem buraka ze wstydu. Ponoć strasznie wolno oddychałem i telepało mną trochę przez sen
Od tej pory jadę naprawdę ostrożnie, nie polecam
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.