Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Czemu nie działaja na mnie dawki podawane doustnie 4 mg klonów ( polfa tarchomin)??
nawet jak zarzuce 2 razy po 2 mg to nic nie czuje a inni dostaja roznych schizow i duzego uspokojenia. Czemu tak sie dzieje? Myslę tez na jakimis MIXAMI np. 2 mg klonów i 150 mg kodeiny, da to jakies efekty?
z gory dzieki za odp.
pozdro!
w szpitalu raz musieli mnie przywiązać do łóżka, nie licząc że w kajdankach zapakowali mnie do karetki bo wydawało mi sie że jest w pożo... i po co mi szpital... :-) jest co wspominac...
a co do rekordów to jeszcze nie tak dawno wziąłem 15 klonów 2mg,nie zamierzałem tyle ich wziąść ale od rana jakoś zacząłem wrzucać i wieczorem skończyłem.skończyłem na oddziale toksykologii.spanikowałem na własne życzenie się tam znalazłem.0 pukania żołądka, 0 flumazenilu(antagonista do receptorów benzodiazepinowych - na tym mi najbardziej zależało,szpitali pewnie nie stać na to...),0 płynów,kroplówek.miałem jedynie ekg robione i badanie krwi w celu zbadania stężenia benzo w osoczu.2 dni pobytu w szpitalu,zmarnowane,wycięte z życiorysu.heh i na koniec pogadanka z jakże uprzejmym doktorkiem.nie zamierzam już więcej takich akcji robić z wrzucaniem takiej ilości teraz jak jestem wjebany w to normalnie zażywam 1mg/dobe jak jest jakieś wyjście do pubu czy gdzieś się pobawić to <=6mg/dobe.never more...i don't want to sail away with this shit,ah
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.