nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Kometha pisze: a co do osrodkow dlugoterminowych nie moge sobie pozwolic bo studiuje... :
Ja nie znam nikogo kto by wyszedł z opiatów po krótkoterminówce. Sam jak się leczyłem to po 2,5 miecha nawet do końca nie wytrzeźwiałem w sensie zaburzonej biochemii mózgu a co dopiero tu mówić o radykalnej zmianie życia jaką jest dla ćpuna trzeźwość. No ale twój wybór, na pewno lepsze to niż nic.
Jutro jadę na detoX do lublina na Abramowicką . Detox od Tramalu i klonów. Ale zamierzam naściemniać dla pana doktorka, ze brałem mocniejsze opioidy. Np jechałem na Bunondolu, albo oksykodonie. Jakie opio polecacie mało wykrywalne na detoxowych testach?
Bardzo proszę o szybką pomoc w sprawie, bo o 7 już będę w drodze i zaraz muszę walic w kime.
Co do tematu:
Na Abramowickiej jest dobry klimacik, wszystko zależy od grupy. Jedni jada się leczyć inni ćpać.
Bajo misiaki ;-)
arkashka pisze:Myślę, że najskuteczniejszy jak do tej pory jest program metadonowy. Sporo moich znajomych z tego skorzystało i jakaś tam część z nich nie grzeje. Samo odtrucie nie ma sensu bez ośrodka a mądrale od uzależnień potrafią Cię zapytać po co się miesza H i A - ręce opadają.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:Z tym Lublinem to prawda.
Kiedyś jeden z moich kolegów spotkał jednego z takich zawodników z butlą i za kilka papierosów i chmurkę zioła pan panu odlał ciut. Akcja działa sie na pks-ie i butelka była duuuża.
Mam takie pytanie, co nalezy wziac ze soba z rzczy osobistych. Oprocz kapci etc. Jakies koszulki i bielizne jak na kilkudniowe wakacje?
Pozdrawiam.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.