Wiem ze to info moge zdobyc szperajac w necie ale niestety ostatnio mam bardzo malo czasu na przegladanie sieci.
Pytanie do was milosnikow "zielonej smierci". Ile aktualnie w kaczolandzie mozna miec przy sobie maksymalnie ziola, zeby nie byc uwazanym za dila tylko zwyklego konsumenta ? ;]
btw.Moderatorzy prosze o usuniecie tego topicu za jakies 48h jak tylko uzyskam odpowiedz. thx
[Przeniosłem wątek tam gdzie jego miejsce, czyli do Art. 62, przyp. Night Garden]
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
mi sie wydaje (misie) ze tak do 1 grama mozesz lazic normalnie i ci dilery nie wrzuca chyba ze znajda jakis dwoch downow ktorzy zeznaja ze kupowali od ciebie... za dilere moga ci rowniez wjebac wtedy gdy bedziesz mial poporcjowane lub bedziesz mial przy sobie hermetyki...
Dlatego:
Jak przy sobie nosic to najlepiej skreconego jointa albo wszystko w jednym worku...
czaisz ogolnie ocb chyba...
ergo - dilerke mozesz miec dosłownie za kazda ilosc
hehe dobre ]
Hehe mój kumpel zawsze dokładnie wylizuje krawędzie dowodu, może to jakiś sposób :D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.