sama nie miałam efektów czysto psychodelicznych po zjedzeniu więcej, ale przypadki pokroju "budzę się ale tak naprawdę wciąż śpię", masa dziwnych snów(gdy normalnie bez opio nie pamiętałam niczego), ciągła senność i odrealnienie okropne po obudzeniu, mam wrażenie że nasilone lęki.
Pytanie, pił ktoś przy tym alko? ja sama nie przepadam za tą używką, ale akurat ostatnio był powód. W moim przypadku efekty to ból głowy, problem z zaśnięciem, mdłości i susza, ogromne uchlanie mimo że dużo tego nie było - nie polecam, było słuchać ulotki...
I zazdroszczę że działa. U mnie efekt nasenny był tak mikry, że zwykle nawet niezauważalny. Choć potencjał do miksów z dysocjantami ma to spory - gorzej tylko że właśnie po takim miksie urwał mi się film.
Marceline pisze: Pytanie, pił ktoś przy tym alko?
Nie polecam natomiast melatoniny w sytuacji, gdy pobudka jest wymuszona. Sen jest znacznie głębszy, bardziej wartościowy, niech trwa tyle, ile potrzebuje organizm. Kilka razy próbowałem się dzięki melatoninie 'wyspać na uczelnię' i z reguły kończyło się to ogromnymi trudnościami z wybudzeniem się. Wyjący budzik z trudem przebijał się do mojej świadomości.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.