Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / / 0
duke01 pisze:
9 browarów, + 0,3l wódki i, że Ty niby nie masz głowy mocnej?
Hehe kwestia jak się na to patrzy.(Choć osobiście uważam ,że to kurewsko dużo. Mój rekord w podobnej kombinacji to 7 browarków i 250 wódy) Kiedyś wypić 0,5l to był dla mnie jakiś nieomalże mityczny wyczyn. Jak ktoś tyle wychlał to mi gały wychodziły ze zdumienia.Mi udało się tego cudu wtedy dokonać raz i zaznaczam ,że mówię tu o okresie gimnazjalnym.
Teraz jestem w klasie maturalnej i to 0,5l lub jego ekwiwalent to dla mnie trochę taki pakiet podstawowy. Znaczy się wiem ,że zawsze tyle wypiję nawet jak warunki są skrajnie niekorzystne tzn akcja typu posiedź głodny i zmęczony na dupsku przez 3 godziny i wypierdol flaszkę.(Choć wtedy kończy się to zazwyczaj zaśnięciem na krześle)Natomiast jak szykuje się jakaś dłuższa imprezka z jedzeniem lub możliwością potańczenia to owo pół litra robi się nagle jakieś śmiesznie małe ;-)
Cóż to co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą i niewykluczone ,że za parę lat będziemy samemu chodzić po tym co do tej pory wisiało nam nad łbami %-D
  • 825 / 14 / 0
Najwięcej wypite w najkrótszym czasie to 0.7 czeskiej wódy 40% w jakies 15 min, zagryzając jabłkiem. Celnicy nie chcieli nas wpuścić bo mieliśmy za dużo. Opcje dwie albo wypić albo zostawić. Opcja wiadoma :-D nie żygałem.
To było kilka lat temu, bebechy już nie tamte dlatego picie staram się rozkładać w czasie i zawsze zagryzać, nie zapijać oczywiście są częste odstępstwa od postanowienia :-)

W miejscowości gdzie mój ziomek ma działke w barze na ścianie jest tablica rekordów i zdjęcie rekordzisty ( grubas z wieeeeeeeelkim mięniem piwnym ) 19 piw - podczas jednego wieczoru :-)
  • 1743 / 25 / 0
Mój ostatni wyczyn po którym zdychałem około tygodnia, myślałem że mam zapalenie trzustki i uspokoiłem się totalnie z alkoholem to 5-6 mocnych piw i do tego 3/4 butelki z żółtym korkiem (ok. 0,7L spirolu więc wyjdzie tak 1,5L wódki).
Na drugi dzień cały pachniałem octem, a aldehyd mnie zabijał, nie pamiętam tego picia od momentu jak zacząłem pić spirol, nawet nie wiem czy nie brałem do tego mixu klonazepamu...
Non omnis moriar.
  • 327 / 4 / 0
U mnie najgrubiej to bylo 9x0.66l+1x0.5l piwa. Na drugi dzien troche glowka bolala :D
  • 2 / / 0
Ja najwięcej wjebałem w siebie 0.7 i 3 piwa, następny dzień wyjęty z życiorysu...
Uwaga! Użytkownik mupu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
ja swój rekord miałem w ostatniego sylwestra. 0.6 wódy półtora szampana i 3 piwa, tyle przynajmniej pamietam a czy na urwanym filmie tez coś piłem to już zagadka dla bronka malanowskiego :-)
Uwaga! Użytkownik GreenKing21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 332 / 38 / 0
Mi kilka razy zdarzyło się wypić około 1l wódki w ciągu jednej imprezy, raz na kuzyna weselu sam opracowałem prawie 3 połówki. Ale to było kilka lat temu, teraz nie jestem w stanie tyle wypić po 0,5l siadam, przy sprzyjających okolicznościach krowe bym opracował ale skoczyłoby się zgonem i rzyganiem przez następny dzień.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 4 / 0
Dużo zależy od towarzycha.
Jeśli wódka jest jedynie dodatkiem to super.
Wóda jest dobra na wyjątkowe okazje.

Wtedy to mają miejsce wyprawę po wódkę o szóstej rano.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 1 / / 0
U mnie 7 piw + 0,5l , ewentualnie 4,5 jabola. alkohol to tylko dodatek! :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.