astralnykutas pisze:Mieliście zapisywać obserwacje i prowadzić dziennik... To jak z tymi efektami?
To jest 9 funtów z ogonkiem :wall:
Podróba - efekty nieznane. Oryginał na pewno kiepski nie jest a już szczególnie w porównaniu z ultra-chujowym piracetamem.
Ja jak brałem to było działanie, tylko bardziej na emocjach skupione.
W czasie długiego łekendu sylwestrowego, gdy szła impreza za imprezą ratował i stawiał na nogi. Wyraźnie lepsze skupienie już od pierwszych dawek, lekki efekt antydepresyjny i motywacyjny, mocno do góry pewność siebie. Mocna wkręta na gadanie z kimś, zresztą jak po piracetamie, łatwość wypowiadania myśli. Oczywiście to odczucia bardzo subiektywne.
Jak dla mnie to zwiększał tolerkę na alkohol (efekt trzeźwości nawet przy dużym najebaniu), komponował się z THC i zajebiście leczył kaca :) Teraz przerwa bo mam dużo jarania do przejarania
Aha i jeszcze jedno, jak ktoś ma podatność na napady lęku/paniki to radzę uważać przy dużych dawkach i łączeniu z THC.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
Uzywasz oryginalnego w tabletkach czy 'podrabianego' w proszku?
Na czas następnej sesji będę kupić 'oryginał' z ebaya, proszku z Allegro nie polecam.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.