ODPOWIEDZ
  • 880 / 23 / 0
Kocham Was opiatowcy :heart: :-D Tacy zdystansowani i wyrozumiali, bez rozdmuchanego ego i niewierzący w swoją nieomylnośc nie to co te kufy od alko i bycia palantami.... :kotz:

To nie jest ironia ;]

Chociaz Idk faktycznie może byś spróbowął dużej ilości na skręcie? Wtedy będziemy wiedzieli napewno że to nie placebo... ;-)
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 149 / 3 / 0
Better world pisze:
Chociaz Idk faktycznie może byś spróbowął dużej ilości na skręcie? Wtedy będziemy wiedzieli napewno że to nie placebo... ;-)
jestem za :hug:
ban
  • 2878 / 21 / 0
Better world pisze:
A po czym poznasz? Jeśli skręt zejdzie, to mogłoby być równie dobrze placebo.
Działanie jest tak subtelne, że nie ma celu w ogóle dyskutować o waleniu tego iv
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 880 / 23 / 0
Chodziło mi o to że ze Twoim nastawieniem raczej nie ma szans na placebo... ;-)
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 2878 / 21 / 0
Czytałeś w ogóle temat?
idontknow pisze:
Świadomość istnienia placebo, jeszcze bardziej nakręca - ludzie myślą, że jeśli wiedzą o tym zjawisku, to ich się nie oszuka, lol
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 880 / 23 / 0
Myślałem że żeby placebo miało szanse podziałać to trzeba w nie wierzyć czyli że nie wiesz co podajesz, albo mylślisz że to co innego niż jest? W drugą stronę raczej to nie działa vide laski pierwszy raz palące bake z tekstem "to nic nie działa... masz coś do jedzenia!?" %-D
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 791 / 7 / 0
Dyndas pisze:
idk, weź mnie nie wkurwiaj że nie czuć tylko przyjeb i wtedy się wypowiadaj, teoretyk
jak nie to niech bedzie, loperamid iv NIE DZIAŁA W OGÓLE NIC NIE CZUĆ, ale ja wiem swoje i nie chce mi sie kłócić o to, niech ci będzie, nie mam racji, zadowolony?
pomijajac to, ze loperamid jest slabo rozpuszczalny w wodzie, to ty wjebales 8mg, co przeklada sie na obwodowe dzialanie ok. 160mg kodeiny :rolleyes:
tylko czekac, az zamiast helu dostawac bedziemy pokruszony stoperan (wyobrazcie sobie te nagla fale przedawkowan...) :-/
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 50 / 2 / 0
Mannitol jest używany eksperymentalnie do czasowego otwarcia bariery krew-mózg, w ramach BBBD (Blood-Brain Barrier Disruption) celem podniesienia skuteczności chemioterapii w leczeniu nowotworów mózgu. źródło wikipedia :) Ciekawe czy przy pomocy tego cukry z leku na srake zrobimy herioine XD
  • 55 / 3 / 0
Re: Loperamid
Nieprzeczytany post autor: kenedi »
jeśli ktoś miał z przepychaniem loperamidu przez bariere krew-mozg jakąś udaną próbę/zna jakieś źródło to proszę, niech tu napisze.
Bądź jak papieros na peaku.
%-D
  • 2948 / 247 / 0
Kenedi, patrz na post wyżej. Słowa kluczowe: eksperymentalnie, chemioterapii nowotworu mózgu.

1. Robią to ludzie, którzy mogą razem z oxanem pić piwo i dawać mu wykłady ;)
2. W przypadku chemioterapii podejrzewam że próg "ryzyka śmiertelności pacjenta" jest podwyższony w stosunku do ludzi, którzy mogą żyć długo i szczęśliwie (albo być pierdolnięci przez tira przechodząc na zielonym świetle ;]), więc to igranie z ogniem i to tym piekielnym, powikłania mogą być śmiertelne
3. Uważam że jest to głupszy pomysł niż nawet moje swego czasu walenie selegiliny po kablach, a tamto było wyjątkowo durne
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.