Kłamałem z tym u góry :)
P.S. Nie jaram cały czas, tylko wieczorem jak już nie mogę wytrzymać tego rozdrażnienia i wkurwiania się np. że ręcznik mi spadł z wieszaka jak powiesiłem go w taki sposób że powinien wisieć. Podejrzewam również że po prostu wyszła mi na wierzch ukryta głęboko choroba psychiczna typu borderline lub nerwica lękowa. Sam już nie wiem. Mam nadzieję że na wizycie dowiem się co jest nie tak. A i jeszcze jedno pytanie czy jeżeli opowiem jej o mojej historii z dragami to nie wyślę mnie na terapię uzależnień bez żadnych leków ? Chciałbym żeby mi coś przepisała z natychmiastowym działaniem, bo to jest ostatni tydzień kiedy mogę jeszcze w jakimś stopniu uratować ten semestr studiów. Potrzebuję odwagi i chęci do tego wszystkiego, bo póki co mógłbym leżeć, patrzeć się w sufit i na wszystko mieć wyjebane.
DXM może powodować chroniczną hiponatremię i taka jest moja diagnoza co do ciebie. DXM potrafi już w małych dawkach wypłukać z sodu konkretnie.
Dużo jedz i pij soloną wodę. Zwiększ spożycie sodu to minimum 10g na dobę. Właściwie to już jedna płaska łyżeczka soli zapita ciepłą wodą z cukrem powinna wyjebać większość objawów na jakiś czas, aż spadnie ci sód.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Serotonina poprzez receptor 5ht2a wpływa na ciepłote ciała, po psychodelikach zwykle jest ciepełko, to do autora tematu, ale naczynia raczej zwężą.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.