ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
Co może być spowodowane tym że DXM w dawce antydepresyjnej (5tabów co kilka godzin) działa depresyjnie, że aż się płakać chce ?
  • 1217 / 21 / 0
Depresyjnie? Jesteś pewien, że nie naczytałeś się za dużo o negatywnych skutkach? Nigdy się nie spotkałem z opinią, żeby 5 tabletek Acodinu spowodowało zły nastrój. Podejrzewam efekt nocebo.
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
  • 419 / 2 / 0
Potwierdzam, na mnie dawki MXE ok. 10 mg powodują silne działanie depresyjne, co też nie powinno zachodzić
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 376 / 157 / 0
dex może tak działać, zwłaszcza przy takiej zimnej, ponurej pogodzie, wszystko wydaje się przez niego jeszcze bardziej pozbawione życia i sztuczne. Dysocjanty dla mnie są bardzo depresyjne.
  • 1141 / 9 / 0
Długo to żresz? Może nastąpiła zbyt duża downregulacja receptora nikotynowego i stąd ta kiepska faza. Johny pewnie coś dokładniej poradzi.
  • 70 / 1 / 0
Miesiąc temu coś mi się stało w bani. Żarłem czasem po 60 dwa dni z rzędu. czasem 30 co 2-3 dni i tak z półtora miesiąca (około). Pewnego razu została mi faza rodem 2 plateu na cały drugi dzień, jednak wieczorem przeszło po 2 piwkach i nie przejąłem się tym zbytnio. Kilka dni później zarzuciłem mix 5 i 6-APB w stosunku 100/100{mg} . Tutaj miałem duże spięcie mięśni, aż ciężko mi było wyprostować palce. i następnego dnia zwykły zwał jak to po apb, zarzuciłem nawet recovery pilla, ale nic nie pomógł. W nocy lęki przed wszystkim, urojone fazy jak np.ktoś zaraz włamię się do mieszkania(myślę że to normalne na zwale, bo podobne jazdy miałem na zejściu z DXM, ale tylko pod koniec ciągu). Następnego dnia leczenie UR-144, jeszcze większe paranoje, w nocy jeszcze większe lęki. No i męczę się do teraz z : huśtawkami nastroju (napady agresji, wewnętrzny niepokój, depresja). W międzyczasie próbowałem się ratować Kurkumą, imbirem, kakao, yerba mate, gdy to nie dawało oczekiwanego rezultatu postanowiłem spróbować DXM w małych ilościach (choć nie chciałem już tego walić) i nawet po tak małych ilościach już pierwszego dnia dopadł mnie smutek jakbym stracił wszystko w życiu. Dla pewności spróbowałem następnego dnia i jednak to samo. Zaczałem znowu jarać mj - przynosi ukojenie na agresje, ale podnosi wewnętrzny niepokój. Teraz piję tylko czasem yerbe i biorę magnez. Tylko to nie ma dla mnie skutków ubocznych. Chyba sobie zniszczyłem coś odpowiedzialnego za produkcję serotoniny. Zapisałem się do lekarza psychiatry na ten wtorek. Może jakieś rady co jej powiedzieć? albo może co mam ze sobą zrobić?

P.S. Nie jaram cały czas, tylko wieczorem jak już nie mogę wytrzymać tego rozdrażnienia i wkurwiania się np. że ręcznik mi spadł z wieszaka jak powiesiłem go w taki sposób że powinien wisieć. Podejrzewam również że po prostu wyszła mi na wierzch ukryta głęboko choroba psychiczna typu borderline lub nerwica lękowa. Sam już nie wiem. Mam nadzieję że na wizycie dowiem się co jest nie tak. A i jeszcze jedno pytanie czy jeżeli opowiem jej o mojej historii z dragami to nie wyślę mnie na terapię uzależnień bez żadnych leków ? Chciałbym żeby mi coś przepisała z natychmiastowym działaniem, bo to jest ostatni tydzień kiedy mogę jeszcze w jakimś stopniu uratować ten semestr studiów. Potrzebuję odwagi i chęci do tego wszystkiego, bo póki co mógłbym leżeć, patrzeć się w sufit i na wszystko mieć wyjebane.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2013 przez KoraS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 749 / 86 / 0
@KoraS
DXM może powodować chroniczną hiponatremię i taka jest moja diagnoza co do ciebie. DXM potrafi już w małych dawkach wypłukać z sodu konkretnie.

Dużo jedz i pij soloną wodę. Zwiększ spożycie sodu to minimum 10g na dobę. Właściwie to już jedna płaska łyżeczka soli zapita ciepłą wodą z cukrem powinna wyjebać większość objawów na jakiś czas, aż spadnie ci sód.
  • 70 / 1 / 0
Coś w tym może być, bo ostatnio nie mając nic do jedzenia zostały mi tylko bułki, które posmarowałem margaryną i posypałem solą (na gastro wszystko dobre), a następnego dnia nie wiedziałem dlaczego nagle chce mi się posprzątać cały burdel i naprawiać zjebane sprawy. Możesz mi jeszcze powiedzieć ile łyżeczek to 10g?
  • 2878 / 21 / 0
2 i pół płaskich
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 207 / 4 / 0
jak szybko wyłączyć antagonizm nmda?

Serotonina poprzez receptor 5ht2a wpływa na ciepłote ciała, po psychodelikach zwykle jest ciepełko, to do autora tematu, ale naczynia raczej zwężą.
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.