Kłamałem z tym u góry :)
P.S. Nie jaram cały czas, tylko wieczorem jak już nie mogę wytrzymać tego rozdrażnienia i wkurwiania się np. że ręcznik mi spadł z wieszaka jak powiesiłem go w taki sposób że powinien wisieć. Podejrzewam również że po prostu wyszła mi na wierzch ukryta głęboko choroba psychiczna typu borderline lub nerwica lękowa. Sam już nie wiem. Mam nadzieję że na wizycie dowiem się co jest nie tak. A i jeszcze jedno pytanie czy jeżeli opowiem jej o mojej historii z dragami to nie wyślę mnie na terapię uzależnień bez żadnych leków ? Chciałbym żeby mi coś przepisała z natychmiastowym działaniem, bo to jest ostatni tydzień kiedy mogę jeszcze w jakimś stopniu uratować ten semestr studiów. Potrzebuję odwagi i chęci do tego wszystkiego, bo póki co mógłbym leżeć, patrzeć się w sufit i na wszystko mieć wyjebane.
DXM może powodować chroniczną hiponatremię i taka jest moja diagnoza co do ciebie. DXM potrafi już w małych dawkach wypłukać z sodu konkretnie.
Dużo jedz i pij soloną wodę. Zwiększ spożycie sodu to minimum 10g na dobę. Właściwie to już jedna płaska łyżeczka soli zapita ciepłą wodą z cukrem powinna wyjebać większość objawów na jakiś czas, aż spadnie ci sód.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Serotonina poprzez receptor 5ht2a wpływa na ciepłote ciała, po psychodelikach zwykle jest ciepełko, to do autora tematu, ale naczynia raczej zwężą.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.