ODPOWIEDZ
  • 791 / 7 / 0
dajcie sobie spokoj, nawet jesli jakims cudem zdobylibyscie substancje, ktore sprawilyby, ze lope~ przekraczalby BBB, to na pewno nie byloby to dla mozgu zdrowe, w koncu po cos istnieje owa bariera, nie?
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 88 / 7 / 0
znalazłem ten lek przez pomyłke w apteczce, rozpuścilem 3tbl w occie z spirytusem z tabaką redbula i walłem to w nos, władowało się jakieś lekkie opiatowe uczucie w okolicach serca, szkoda że zostały mi tylko 4tabletki, wychodzi z tego straszny glut, ale skoro to opiat to może ktoś to walił nie na skreta? może z benzo to spróbować im? potwierdził ktoś juz skuteczność tego?
  • 3195 / 376 / 0
LOL. Przeczytaj ten wątek, potem zacznij używać mózgu jeśli go masz. ;-)
  • 88 / 7 / 0
krwa przeczytałem zanim napisałem, dlatego pytałem czy ktoś to walił po kablach nie na głud i coś go klepło...
zresztą jutro walne z benzo im niestety tylko tyle co dziś w nos z miksturą no ale powiem że na 20min wkręcił sie jakiś tramal a w temacie nie pisze żeby do czegoś to się nadawało
  • 82 / / 0
Pocisk pisze:
krwa przeczytałem zanim napisałem, dlatego pytałem czy ktoś to walił po kablach nie na głud i coś go klepło...
zresztą jutro walne z benzo im niestety tylko tyle co dziś w nos z miksturą no ale powiem że na 20min wkręcił sie jakiś tramal a w temacie nie pisze żeby do czegoś to się nadawało
Mózg Ci wyżarło do reszty? Jak chcesz się naćpać opiatami idź do apteki po kode a nie takie idiotyzmy chcesz odpierdalać.
Trzymajcie mnie co za idiota..
  • 231 / 2 / 0
@pocisk
Gdybyś przeczytał temat ze zrozumieniem to byś ogarnął, że żeby zadziałało na OUN* to musiałbyś to sobie podać dordzeniowo (nie, nie uda Ci się). Inaczej nie przekroczy ta cząsteczka bariery krew-mózg (BBB). Chyba, że Ty tej bariery nie masz i to z tego powodu nie możesz teraz czytać ze zrozumieniem. Wszak twój mózg musi wtedy niezłe baty dostawać. :rolleyes:

Natomiast walniecie tego i.m. nie dość, że nic nie zmieni to jeszcze jeśli przyłożysz się do tego tak jak do przeczytania tego tematu, to może Ci wyjść coś takiego: http://articles.muscletalk.co.uk/articl ... scess.aspx [dość mało apetyczne zdjęcia]

Trochę przydatnych informacji na temat tego jak sobie nie zrobić krzywdy jeśli już MUSISZ to walnąć sobie do mięśnia masz m.in. tutaj: http://talk.hyperreal.info/morfina-tek- ... l#p1091830 Może to Cię odciągnie od kłucia się tym bez potrzeby. Dla ułatwienia podam kawałek na który głównie chciałem zwrócić uwagę:
Bez filtrów 0.2 um nie odważyłbym się podać sobie tego domięśniowo a z filtrami czułbym się tylko trochę bezpieczniej, gdyż tak jak wspomniałem przygotowanie roztworu do im w warunkach domowych jest prawie niewykonalne.
btw.
Pocisk pisze:
a w temacie nie pisze żeby do czegoś to się nadawało
Masz rację to co napisałeś sie do niczego nie nadaje %-D

*http://www.am24.pl/baza-lekow/7019,Loperamid - tu twierdzą, ze w większych dawkach działa depresyjnie na OUN z bezdechem włączne, wiec pewnie po części przenika BBB - ale nie wywołuje żadnych efektów rekreacyjnych
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 88 / 7 / 0
dobra pierdolenie, opiat 7zł pochodna metadonu, pisali że 2paki jakoś klepią, walą iv na głód i nic po za tym, walłem z alprą im potem z tabaką rozpuszczoną z tym w occie w nos i stwierdziłem że po przyjebaniu w nos władował mi się tramal z dziwnyn spidowym zawiasem na chwile i na bank to było działanie tego, chuj z tym nie pisze za wiele a chciałem spróbować skoro znalazłem u starej
  • 150 / 1 / 0
nie pierdolcie ze nie dziala, 22 tabletki zjadlam kiedys, moze juz o tym pisalam i bylam opiatowo nacpana, a nie spodziewalam sie niczego. mocniej niz po kodeinie, slabiej niz przy morfinie doustnie, trudno do innego opio porownac, nie przychodzi mi nic do glowy. zazylam pare tabletek na zaparcia i bylo ok. 2 nastepne eksperymenty okazaly sie raczej fiaskiem. za jednym razem nie pamietam ile zjadlam (chyba 20( ale nie klepnelo, a za drugim chyba znowu te 22 (a moze to wtedy 20?) i klepnelo slabo,w dodatku zapomnialam wtedy o xennie extra i bisacodylu,czego pozniej pozalowalam. dorzucilam 300 mg kody i przez jakas godzine mialam cudowna euforie. pozniej zjadlam jeszcze myolastan (tetrazepam) 2 czy 3 tabl i poszlam spac. w nocy snilo mi sie ze kreci mi sie w glowie, zle sie czuje i ciezko mi sie oddycha. w tym momencie sie obudzilam i rzeczywiscie tak bylo.

aha, 4. raz walilam 1 paczke dozylnie w akcie desperacji. praktycznie bez efektow, dzialanie hamujace na CNS wyraznie odczuwalne,ale malo opiatowo (lub wcale, juz nie pamietac). nie zamierzam powtarzac eksperymentu z wieksza dawka.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2012 przez viv, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 2045 / 242 / 0
Kilka lat temu czytałem, ze ktos pstryknał 10mg loperamidu i spadl z krzesła. Tez kilka lat temu zjadlem 8 albo 10 tabletek miałem wrażenie, ze pojawilo sie subtelne działanie. Stwierdziłem, ze lek jest rewelacyjny gdy stosujemy go zgodnie z przeznaczeniem, 4 tabletki nawet na srake skrętowa dają rade, ale do ćpania to średnio sie nadaje. Tak było kiedys.

Dzis miałem nieco morfiny, zajebalem i było słabo, wiec zaczałem kombinować. Przez myśl przeszła mi koda, ale musialbym zażyc jej duzo, poza tym muwsiabym dokupic antyhistaminy. Akurat miałem loperamid, zjadlem 5 tabletek i 3 tabletki przygotowaem do i.v., zeby jak myslałem, raz na zawsze rozprawic sie z mitem nt. działania loperamidu. Z rozkoszą wbiłem się w żyłe łokciową, docisnałem tłoczek, przytknąłem czymś i... podczułem wejscie. Delikatne, ale przyjemne. Nie wiem, czy dalej dziala, bo zażyłem przedtem morfinę, ale jestem lekko porobiony. Zyskalem absolutna pewnosć, ze jakos ten loperamid dziala, może ta wiedza mi sie przyda jak będę na skręcie.
  • 880 / 23 / 0
Czy loperamind tworzy tolerancję krzyżową z klasycznymi opio? Chodzi mi o to czy biorąc przy wychodzeniu, na skręcie i tylko na srake będzie taki sma efekt jakbym wziął małą dawkę morfiny/kodeiny? Czyt. czy skręt można zniwelować loperamidem?

Chodzi o to że nie chce niepotrzebnie przedłużać "detoksu" bo zszedłem sobie na kodeinie z walenia roboty i przysypiania w 4-5 dni do 0. Teraz jest 2 dzień bez, już nawt symbolicznej dawki kody i nie chce niweczyć efektu, ale coś sraki dzisiaj dostałem mimo że skręt od wczoraj prawie odpuścił(jeno osłabienie i pobudzenie zostały) i zarzuciłem 2 tabsy stoperanu i zastanawiam sie czy to był dobry pomysł?
Nie ćpiej bo skiśniesz!
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).