Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
1.250mg Mdai
2. czas jakieś 5-6 godzin i spać
3. alkohol nie zbija eufori
4. baka dobrze robi
5. piwo, knajpa impreza otwarta jak najbardziej
6. empatia, euforia ( nie ma takiej blogości i wyjebania jak na 3mmc), stymulacja prawie nie odczuwalna,
7. można spać, brak zwaly, drugi dzień ok

3 grosze: Używka idealna na impreze koncert itp, biegać na tym nie idzie. Jak ktoś chce dużej można dociągać. W razie W zapijesz to!
  • 353 / 5 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Moim zdaniem euforia lepsza niż po 3-MMC. Ale najlepiej dożucić coś dopaminowego.
  • 83 / / 0
kokaina + MDAI nie gryza sie ze soba tak jak to ma w przypadku MDMA+C ?
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 1 / 0
nic z tych rzeczy, nie przesadzaja z koksem bo slabo bedziesz wyczowal madai, madma z koko nie wiem jak to jest, wiec nie powiem.
  • 1049 / 10 / 0
kokaina zniesie dzialanie tego specyfiku.
  • 614 / 21 / 0
Muszę powiedzieć, że bardzo miła rzecz. Jak dla mnie w działaniu przypomina trochę taką subtelniejszą wersję MDMA.
~190mg, dzień wcześniej spożywałem 6-APB, a mimo to MDAI zadziałało jak należy. Delikatna, przyjemna euforia, empatia, otwartość. Substancja całkowicie ogarnialna, idealna na imprezy, koncerty, między ludźmi nie ćpającymi nawet. Zero bodyloudu i zero zejścia jakiegokolwiek. Jestem przekonany, że będę do tego wracać dość często :-)
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 353 / 5 / 0
No i muzyka zajebiście wchodzi. Jak myślicie ile 3-FA dożucić żeby było więcej dopaminowego pobudzenia?
  • 550 / 3 / 0
Cała siła tej substancji tkwi właśnie w braku dopaminowości, ale jak lubisz...
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Brałem z MPA i było ok. Chodzi o to żeby dodać energii do zabawy w clubie.
  • 1392 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Jak jest z tolerancją na MDAI? Po ilu dniach od poprzedniego zażycia odczuję znów pełnię efektów?
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.