A wy gdzie kupujecie korzeń i po ile ????
Nasiona kupowałem i ani jedno nie wyrosło (ale o tym już pisałem). :/
p.s
Jakby ktoś chciał (w co zupełnie wątpię) to mogę się zamienić :P Mianowicie mam litr mega mocnego wywaru z amanita MUSCARIA w zamrażalniku (dosłownie jedna bania starcza na całodniowy odlot), którego nie zamierzam więcej pić- zbyt ryje beret :P
Zatem zawartość kieliszka za kawałek korzenia? hehe
p.s 2
mam też nasiona z 7 dojrzałych kasztanów bielunia (datura stramonium L.) na zbyciu :P ale tego to raczej bym nikomu nie polecał i sam tego nie zamierzam nigdy próbować :P
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.