Kochane ćpuny! Oceńcie mój przepis i dodajcie swoje propozycje na modyfikacje. Chciałbym, żebyśmy skopcili się tak, żeby było przyjemnie, a nie zmulili. (Ostatnio palę raz na kilkanaście dni (rzucam ;)) a i ona jest raczej okazyjną palaczką).
Przepis na Romantycznego Jointa by Scone:
-cannabicae indica (jak mi się uda to sativa)
-turnera diffusa (damiana) -w roli afrodyzjaku
-bibułka wrap smakowa
-ciutka melasy smakowej(?)
Piszcie jak Wy byście go przyrządzili i jakie proporcje skuniacza (prawdopodobnie moc 8/10 gdzie 10 to moc dobrej amnezji/mazara).
Motywacja to para ściśniętych piersi i nie tylko, więc liczę na Waszą międzyćpuńską pomoc i inwencję :D.
tytoń aromatyczny za bardzo smakuje tyteksem, a dla mnie mieszanie mj z t tak, żeby ten drugi choć trochę kamuflował jej wyborny żywiczny smak jest grzechem :).
Może można kupić gdzieś takie aromaty, jak były w dopach? Tylko nie tak chemiczne jak ten jeżynowy...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.