Kochane ćpuny! Oceńcie mój przepis i dodajcie swoje propozycje na modyfikacje. Chciałbym, żebyśmy skopcili się tak, żeby było przyjemnie, a nie zmulili. (Ostatnio palę raz na kilkanaście dni (rzucam ;)) a i ona jest raczej okazyjną palaczką).
Przepis na Romantycznego Jointa by Scone:
-cannabicae indica (jak mi się uda to sativa)
-turnera diffusa (damiana) -w roli afrodyzjaku
-bibułka wrap smakowa
-ciutka melasy smakowej(?)
Piszcie jak Wy byście go przyrządzili i jakie proporcje skuniacza (prawdopodobnie moc 8/10 gdzie 10 to moc dobrej amnezji/mazara).
Motywacja to para ściśniętych piersi i nie tylko, więc liczę na Waszą międzyćpuńską pomoc i inwencję :D.
tytoń aromatyczny za bardzo smakuje tyteksem, a dla mnie mieszanie mj z t tak, żeby ten drugi choć trochę kamuflował jej wyborny żywiczny smak jest grzechem :).
Może można kupić gdzieś takie aromaty, jak były w dopach? Tylko nie tak chemiczne jak ten jeżynowy...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.