Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ja dzisiaj opio błogosławiłem - za sun grown w tesco
raczej nie mam powodów do przeklinania, może dlatego, że płynę sobie powolutku, może dlatego, że od niedawna?
trzymam kciuki za zmagających się, wytrwałości życzę i dużo smaku w starym-nowym życiu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
nie rozumiem jak można kraść
co do przeklinania to tak, dziś przeklinam
zrobiłem sobie przepłuczkę z 2x250g fresco a następnie 1x500g sungrowna
po fresco jakby coś poczułem, a z wczoraj wiedziałem już, że sungrown chujowy, więc tym, co uzyskałem z sungrowna przepłukałem jeszcze raz już płukane fresco
przy mojej tolerce powinno wystarczyć (bakalland 500g zazwyczaj robił ok)
wyszła chujnia, musiałem kodą doprawić
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Ja na szczęście cały czas pracuję i staram się ze wszystkich sił aby nałogi nie powodowały problemów w pracy. Nie zawsze się udaje ale żadnych dużych przypałów nie miałem.
stary dziad pisze:Zawsze mnie dziwią opowieści o złodziejstwie....................
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.