Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Podziękuję. Dzisiaj kończy mi się mak i to koniec mojej przygody z PST na dłuższy czas, prawdopodobnie na zawsze.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2012 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 611 / 17 / 0
No właśnie.. Co organizm, to reakcja. Ja z kolei mam całkiem na odwrót; buprenorfina, makiwara/PST etc. -> bezsennosc, natomiast np. po majce, Tramalu, kodeinie (wszystko iv procz tego ostatniego) zawsze powoduje u mnie sennosc. Duży wplyw ma tu droga podania, prawdopodobnie wylacznie ze wzgledu na czynnik psychologiczny. ale te same opiaty podane w rozny sposob, roznie dzialaja - i to bynajmniej nie ze wzgledu na BA (rozwazalem tez mozliwosc wystapienia wiekszej sennosci ze wzgledu na wieksza dawke, ale czesto przyjemnym doznaniom towarzyszy tez rozdraznienie w przypadku niektorych opiatow).
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 1519 / 20 / 0
Ja z kolei mam całkiem na odwrót; buprenorfina, makiwara/pst etc. -> bezsennosc, natomiast np. po majce, tramalu, kodeinie (wszystko iv procz tego ostatniego) zawsze powoduje u mnie sennosc
Senność to wiadomo, ale i tak mimo senności zasnąć nie można.
Kurwik pisze:
Wczoraj o 16stej wypiłem przepłuczkę z 500tki SG partia 1106. Nie pospałem tej nocy :/,
To wyobraź sobie że ja nawet jak piłem o 9 rano to w nocy oka nie zmrużyłem
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 195 / / 0
Kiedyś po kodzie wpadałam zawsze w kojący pół-sen, aż w końcu zasypiałam. wyjątkiem był stan, kiedy byłam w półśnie po Tramalu. po tym zasypiałam, jak już musiałam wstać, czyli 7-8, 8-9 i zazwyczaj spałam do 14-15. po H spać nie umiem wcale. leże i balansuje na granicy snu i jawy, ale nie jest to typowy sen ani nood. bywało, że w ciągach byłam zjebana jak koń po westernie i za dnia spałam w pracy. strasznie mnie to wkurwialo i rozregulowywało. najgorsze dni mialam w pracy, kiedy zasypialam na stojąco, albo pod stolem :wall: najgorsze były popołudnia, po zażyciu byłam świeża jak szczypiorek i nie dało rady spać.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Rozpierdala mnie już to. Przyjebać lajtową przepłuczkę z rana, i nie spać przez 2 noce, no kurwa :wall:
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 62 / 2 / 0
Powiem tak każde opio które brałem działało nasennie w odpowiednio małej dawce gdy tylko przekroczyłem dawkę nasenną po mimo zwiększonej dawki która powinna teoretycznie działać bardziej nasennie zaczynała się bezsenność koda powyżej 300 mg oxy powyżej 80mg i od niedawna nawet niewielkie dawki diamorphine po przejściu błogostanu bezsenność i chuj wie o co chodzi lecz gdy tylko zmniejszyć dawki śpię jak dziecko
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 10 / 0
Obecnie biorę w zasadzie tylko oksykodon i morfinę ew. heroinę. Bezsenność występuje u mnie zawsze po zabraniu nawet setki tramadolu. Co najciekawsze - Hydrokodon brałem kilkanaście razy i też Morfeusz mnie nie chciał tej nocy. Oksy, morfina i hel nie powodują u mnie problemów z zasypianiem.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 2652 / 384 / 0
rzadko mi sie zdarza, że nie moge zasnąć po opio ale jednak czasem do tego dochodzi, najczęściej przy dużej dawce ale jest to spowodowane uczuciem bardzo silnego ujebania i pojawia się w mojej głowie coś w rodzaju gęstego budyniu, który samoistnie sie miesza i tak dziwnie sie z tym czuje, do tego jak dojdzie depresja oddechowa to juz w ogole nie moge zasnać ale tak jak mówiłam - bardzo rzadko.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Ja po PST za chuj nie moge usmąć właśnie mam nieprzespaną nockę :P
  • 1188 / 5 / 0
A mi zawsze tak dobrze się śpi po opio, potrafię przespać kilkanaście godzin bez budzenie się. Za to gdy odstawię pojawia się okrutna bezsenność.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.