Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Mam dosyć szeroki garnek, naprawdę póki nie wlałem dużo wody to poziom wody był poniżej poziomu maku.
/cut/

prywatne sprawy = prywatne wiadomości.| idk
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: !
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 761 / 13 / 0
Mieszał ktoś PST z kodą?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / 8 / 0
Tak. Zapijałem 2 paki neoazariny moją herbatką PST i było bajecznie, co ciekawe z antidolem było gorzej, a po mieszance z thio rzygałem.
Luk.low@interia.pl
  • 625 / 28 / 0
ja też właśnie dziś do mocnego PST 150mg kody przyjąłem i było mdło jakoś, a wcale nie wybitnie mocno
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 1519 / 20 / 0
Wydaje mi się że to wina kody.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3490 / 55 / 0
No więc chyba jestem opioterminatorem. Dzień po SG 1106 500 gram zrobiłem PSSSSSST z drugiej paki tego SG, paki 350 Gardisa 10.2013, oba te maki wziąłem i zrobiłem z nich oraz SG z dnia poprzedniego drugą przepłuczkę. Wszystko to wygotowałem aż zostało niecałe pół litra nieprzejrzystego, żółto - biało - brązowego płynu. Milutko ale jak dla mnie za słabo. To nie to.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 545 / 8 / 0
Kurwik. Musisz być wybrykiem natury. Doświadczony opiatowiec po SG odpływa. Albo coś źle robisz, albo ważysz 150 kilo, albo nas wkręcasz. Swoją drogą, 20mg loperamidu kurewnie wzmacnia działanie PST. Polecam.
Luk.low@interia.pl
  • 2878 / 21 / 0
Wysoka temp. niszczy morfinę w PST.

Loperamid nie przekracza BBB.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 625 / 28 / 0
jeszcze jedna sprawa
też was po opiatach strasznie suszy ?
mnie zawsze troszkę, ale po PST najgorzej
mi się cholernie chce pić, susza w ustach gorsza niz na kacu, a najgorsze że się potem cięzko odlać xD
@ajdontnoł
To w jaki sposób działa makiwara skoro się ją gotuje ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 545 / 8 / 0
idontknow pisze:
Loperamid nie przekracza BBB.
Wiem o tym. Ale to nie jest do końca prawda, kiedyś w desperacji, przyjąłem Imodium i.v. i poczułem wjazd, a nawet na ulotce od loperamidu jest w przypadku przyjęcia większej dawki: senność, zwężenie źrenic, zwolnienie oddechu - a więc oddziaływanie na o.u.n. Zresztą spróbujcie, na prawdę wzmacnia i znacznie wydłuża działanie pst, nawet na drugi dzień czuć wyraźne działanie.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2012 przez szachmat, łącznie zmieniany 1 raz.
Luk.low@interia.pl
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.