Gdy na grzybowym tripie piłam herbatę i odkryłam jaka to wspaniała czynność: picie.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Nie zapomnę 600 mg kodeiny z dwoma wiadrami.
Nie zapomnę pierwszych dwóch tripów na DXM oraz pierwszego tripa na homecie, pierwszy mój psychodelik, który spędziłem razem z ziomkiem w pięknych górskich okolicach Bielska Białej.
Nie zapomnę myśli, że umieram gdy zdecydowanie przesadziłem z 5-MeO-DMT i samego DMT.
Nie zapomnę tego wszystkiego.
- Tripa, podczas którego ja byłam na meskalinie, a Jogurt na zolpidemie
- Tripa z Jogurtem po BXM, kiedy weszliśmy do domu jakiegoś gościa, okrążyliśmy Karmelicką 50razy, w ogóle to przez całą noc błądziliśmy po Krakowie, a gdy pewien facet powiedział Jogurtowi: ręce Ci się "trzęsą" to on odpowiedział: "No, wiesz... delirium", jakby to była najnormalniejsza rzecz w świecie.
- Zlotu DEXEELET
- Wielu głębokich tripów na powoju, 2cp, meskalinie, DMT, am2201.
- Misiów, sów i kotków , które ukazywały mi się po prawie wszystkich psychodelikach
- Jazdy na rowerze po MXE
- Oj, lista będzie jeszcze długa...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.