Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
również podawalam sobie MXE dozylnie - dawki od okolo 15 do chyba 6o- czy tam 80 mg w pompce. dzialanie bardzo pdoobne do DXM, ale bez nieprzyjemnych doznan - opuchlizna, swedziawka, rozkojarzenie i paranoja wywolana przez wyrzut histaminy. Musze przyznac, ze MXE w wydaniu mojej psychiki to fabula Mistrza i Małgorzatu, Bułhakowa. Ta konkretn faza, pdoana dozylnie to cos na pograniczu przechadzania sie wsród najwiekszej biedoty gdzie naokolo naturalny jest fetor, brud, zgnilizna, drewno i kamien. Jest chlodno, ponuro i dosłownie.
Jednakze jest tez kosmos - loty, szybkie, zwinne i naturalne przemieszczanie sie droga powietrzna ALE przypominajace bardziej lot czarownicy na miotle czy podróze Pirxa. MXE nie jest na maska nowoczesna - ma konkretny klimatulokowany w danych czasach....Mogłabym pisac jeszcze wiele.
Problemem u mnie jest dosc slaba pamiec podrózy z biegiem czasu.
Uwaga! Użytkownik punkowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 86 / 0
Czy aby przypadkiem dysocjanty IV nie są neurotoksyczne?
  • 48 / / 0
są i to bardzo - szczególnei w wysokich dawkach
Uwaga! Użytkownik punkowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
punkowa pisze:
są i to bardzo - szczególnei w wysokich dawkach
no, ale ... przez to szybciej obumieraja w mozgu moje neurony, szybciej sie regenruja - bedac jeszcze silniejszymi !

Nie potrzeba mi testowac IV na razie - IM satysfakcjonuje dusze. BTW. takie seany z Wawoj robimy raz na miesiac. CO innego, ze material wlewamy w ciagu dwoch dni ... ;-)
  • 354 / / 0
Jak pamiętam neurony się aż tak nie odtwarzają. Mogą głównie stworzyć nowe połączenia przez aksony.

W jakich ilościach wody rozpuszczać MXE? Powiedzmy tak 50 mg?
I jaką by to miało siłę w porównaniu do DXM? ;]
Gwiazd, sięgnąć gwiazd.
  • 2310 / 11 / 0
50mg ? Wystarczy Ci z 1ml wody, w porownaniu do DXM to bedzie jak 300 - 450mg DXM IMO - o ile mowimy o czystej MXE i braku tolerancji na DXM. Tripy sa rozne, ale tak samo jest to dysocjacyjne poczucie bycia w innym swiecie :-) Oczywiscie mowie o podaniu IM, przy IV to by wypadalo zmniejszyc dawke o 15mg - chyba :cool:
  • 354 / / 0
CosmoDo pisze:
Oczywiscie mowie o podaniu IM, przy IV to by wypadalo zmniejszyc dawke o 15mg - chyba :cool:
Chyba nie xD
Dzięki za odpowiedź mam nadzieję że się kiedyś przyda :D

scalenie

Dobra powie mi ktoś co trzeba zrobić z mxe przed iv? Rozpuścić normalnie w wodzie, czy trzeba coś jeszcze robić? Muszę wiedzieć bo temat mnie zaciekawił, a dopóki się nie dowiem nawet jeśli by miało nie dojść do praktyki to mnie to nie odpuści...
Gwiazd, sięgnąć gwiazd.
  • 12 / / 0
Nie stać was na sól fizjologiczną? Jest idealna do iv i im.
  • 354 / / 0
Miałem na myśli sól fizjologiczną, zresztą mała różnica jest. Chodzi mi o to czy tylko ją rozpuścić.
Gwiazd, sięgnąć gwiazd.
  • 1513 / 26 / 0
Dawałeś coś po kablach?
http://talk.hyperreal.info/bhp-dawania- ... 24308.html
Poszukaj po forum było wałkowane dużo razy jak to się robi.
Tak samo jak z innymi dragami.
Dzieci pamiętajcie - umyjcie rączki.
mr_b∩ʁbꞁө
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!