Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jednakze jest tez kosmos - loty, szybkie, zwinne i naturalne przemieszczanie sie droga powietrzna ALE przypominajace bardziej lot czarownicy na miotle czy podróze Pirxa. MXE nie jest na maska nowoczesna - ma konkretny klimatulokowany w danych czasach....Mogłabym pisac jeszcze wiele.
Problemem u mnie jest dosc slaba pamiec podrózy z biegiem czasu.
punkowa pisze:są i to bardzo - szczególnei w wysokich dawkach
Nie potrzeba mi testowac IV na razie - IM satysfakcjonuje dusze. BTW. takie seany z Wawoj robimy raz na miesiac. CO innego, ze material wlewamy w ciagu dwoch dni ... ;-)
CosmoDo pisze: Oczywiscie mowie o podaniu IM, przy IV to by wypadalo zmniejszyc dawke o 15mg - chyba
Dzięki za odpowiedź mam nadzieję że się kiedyś przyda :D
scalenie
Dobra powie mi ktoś co trzeba zrobić z mxe przed iv? Rozpuścić normalnie w wodzie, czy trzeba coś jeszcze robić? Muszę wiedzieć bo temat mnie zaciekawił, a dopóki się nie dowiem nawet jeśli by miało nie dojść do praktyki to mnie to nie odpuści...
http://talk.hyperreal.info/bhp-dawania- ... 24308.html
Poszukaj po forum było wałkowane dużo razy jak to się robi.
Tak samo jak z innymi dragami.
Dzieci pamiętajcie - umyjcie rączki.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.