Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Na całą noc 20ml starczy bez problemu.
A żeby zasnąć ja zawsze stosuję alko. Jak to nie pomoże, dorzuć 1, 2 tabletki Aviomarinu i będziesz spać jak dziecko (ja przynajmniej tak mam).
Wiem, że to chory miks, ale robiłem tak parę razy i żyję.
Może ktoś wymyśli coś dobrego z etylofenidatu, pentedronu, ethcata, 3,4 DMMC na taką noc ? Fajnie by było mieć też dawkowanie środków i jak ze snem. Clorazepan i relka będą ok ?
Może macie swoje jakieś sprawdzone mixy i sposoby ?
Wraz z dorzucaniem 3mmc coraz bardziej może zabraknąć sił. To oczywiście kwestia osobnicza. GBL z czasem też będzie coraz mniej pomagał, bo co z tego że ci się chce, jak sił nie staje?
W dodatku gdy się fazy skumulują można się zaangażować w jakieś wątki poboczne, nieogar załapać.
@stonerider: trzeba dorzucać co jakiś czas, to chyba logiczne.
jeśli chodzi o sam temat, nie zawsze po ketonach się nie da. Da się, tylko trzeba włożyć w to trochę więcej pracy, na co ja osobiście czasem nie mam siły, bo gdy wracamy już do siebie z chłopakiem, to jesteśmy po przechodzonych xx godzinach lub po imprezie i wyjściem jest rolka, czyli sen bądź dorzuta:P
primum non nocere
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.