Ps. Imo dimenhydrinat to straszny syf, bez jakichkolwiek właściwości rekreacyjnych.
again and again
Główne efekty, jakie zauważyłem:
-Trwałe halucynacje (nie rozpływają, a wręcz nasilają się przy wpatrywaniu się w nie)
-Nietrwałe halucynacje (znikają lub stają się przeźroczyste przy wpatrywaniu się w nie)
-Duża, trudna do opanowania senność
-Ogłupienie
-Zmienione odczucie rzeczywistości
-Pewne problemy z równowagą
-Dziury w pamięci
Senność jak dla mnie jest zbyt duża. Wytrzymanie kilku godzin bez zaśnięcia stanowi spory problem. Do tego sen może się utrzymywać bardzo długo, nawet cały następny dzień. Słabe efekty (czasem halucynacje) również mogą być zauważalne dnia następnego.
Halucynacje są mało ciekawe. Głównie występowało u mnie wykrzywianie się różnych przedmiotów, jakieś pająki, itp.
Może warto spróbować, ale jak dla mnie branie tego częściej nie ma sensu.
Sterylny Marcin pisze: Aviomarin przyjmowałem kilka razy w dawkach od 10 do 15 tabletek.
(..)
Halucynacje są mało ciekawe. Głównie występowało u mnie wykrzywianie się różnych przedmiotów, jakieś pająki, itp.
Może warto spróbować, ale jak dla mnie branie tego częściej nie ma sensu.
Napisz więcej jaki i w jakich warunkach zapodawałe, ze miałeś halucynacje?
again and again
aree1987 pisze: Napisz więcej jaki i w jakich warunkach zapodawałe, ze miałeś halucynacje?
Halucynacje po tym raczej nie są rzadko spotykane.
No, tyle..
Jak ktoś lubi eksperymentować to niech spróbuje.
Tyle że drogie to cholerstwo.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.