Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 114 / / 0
jeżeli mam concerte o przedłużonym uwalnianiu (mój brat ma ADHD) to raczej nie mogę liczyć na dobrą stymulacje?
biorąc te o przedłużonym uwalnianiu czuje tylko dobre samopoczucie w danym dniu ale nie narzekam :D może to zeżre głód psychiczny na kolejną porcje THC? :D co sądzicie? opłaca mi się to brać na poprawe pamięci i koncentracji czy szkoda marnować tabletki?
  • 1472 / 196 / 0
kochajacaduzezrenice pisze:
Nie orientuje się ktos, czy mozna Medikinet CR 5mg(najmniejsza dawka) wypisac na zwykla rrecke? podobno od polowy 2011 tak ale wole sie upewnic.
Wszystkie idą na różową. Poza tym nie wiem czemu ma służyć Medikinet CR 5 mg, przecież to nie może działać (chyba, że walniesz z 4 takie tabletki).
rontus pisze:
jeżeli mam concerte o przedłużonym uwalnianiu (mój brat ma ADHD) to raczej nie mogę liczyć na dobrą stymulacje?
biorąc te o przedłużonym uwalnianiu czuje tylko dobre samopoczucie w danym dniu ale nie narzekam :D może to zeżre głód psychiczny na kolejną porcje thc? :D co sądzicie? opłaca mi się to brać na poprawe pamięci i koncentracji czy szkoda marnować tabletki?
A ilu mg jest ta Concerta? Nawet najniższa dawka (18 mg) daje porządną stymulację do pracy. Ale jak jarasz to w ogóle nie wiem czego oczekujesz, bo po pierwsze stymulanty z kanna nie łączą się za dobrze (w większości), a po drugie branie MPH, żeby się obudzić po kanna to marnowanie dobrego stuffu.

Poza tym tabletkę można oblizać z tej powłoki, a potem pokroić na plasterki z szybkim MPH.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3362 / 351 / 0
Caly ten metylofenidat to rzeczywiscie jakas magia cuda kurwa niewidy.
Przedwczoraj podostawalem od kumpla troche tego, 3x 30mg, wzialem 15mg z przedluzonym uwalnianiem i zadnej stymulacji. Bylem uspokojony i bardzo skoncentrowany. Nie chcialo mi sie wyglupiac z ludzmi ani nawet rozmawiac, zaczepiac. Taka pustka zewnetrzna. Rzeczywiscie to dziala niezle na ADHD.

Bralem kilka razy MPH w wiekszych dawkach, 30mg, i bylo ok, troche bardziej dopaminowo niz EPH, ale nigdy nie bylo takiego czegos jak przedwczoraj. Dziwny ten metylofenidat.

P.S. Wie ktos jak wydobyc MPH z takich chujowych kuleczek z kapsulki z przedluzonym uwalniaiem?
Ostatnio zmieniony 27 października 2012 przez FajnieJest, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 114 / / 0
@Tyler Durden

a w jaki sposób pokroić ? :D jak zdejmuje powłowke to z jednej strony tabsa jest ciemna z drugiej biała. oddzielić to na pół? ;D
Ostatnio zmieniony 27 października 2012 przez rontus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 196 / 0
FajnieJest pisze:
Caly ten metylofenidat to rzeczywiscie jakas magia cuda kurwa niewidy.
Przedwczoraj podostawalem od kumpla troche tego, 3x 30mg, wzialem 15mg z przedluzonym uwalnianiem i zadnej stymulacji. Bylem uspokojony i bardzo skoncentrowany. Nie chcialo mi sie wyglupiac z ludzmi ani nawet rozmawiac, zaczepiac. Taka pustka zewnetrzna. Rzeczywiscie to dziala niezle na ADHD.

Bralem kilka razy MPH w wiekszych dawkach, 30mg, i bylo ok, troche bardziej dopaminowo niz EPH, ale nigdy nie bylo takiego czegos jak przedwczoraj. Dziwny ten metylofenidat.
Tolerancja krzyżowa z EP to jedno, a drugie to nie wiem co dostałeś - Concertę czy Medikinet? Nie widziałem jeszcze tak marnych efektów przy takich dawkach, ogólnie MPH zjada EP na śniadanie. A najlepiej to brać i jedno i drugie razem :P
P.S. Wie ktos jak wydobyc MPH z takich chujowych kuleczek z kapsulki z przedluzonym uwalniaiem?
rontus pisze:
@Tyler Durden

a w jaki sposób pokroić ? :D jak zdejmuje powłowke to z jednej strony tabsa jest ciemna z drugiej biała. oddzielić to na pół? ;D
Amatorzy :D Jakbyście zajebali więcej MPH to byście od razu wiedzieli jak to zrobić.

Powłoki nie zdejmuj, tylko zliż, bo szkoda czasu (pomiel chwilę w ustach i wypluj).
Na granicy ciemnej i białej strony (ciemna jest mniejsza) przetnij tabletkę, to ciemne wyrzuć albo połknij (ja połykałem na wszelki wypadek :P ), a jasną część (MPH) kroisz jakimś ostrym nożem w plasterki najlepiej (jak chleb). Powinno wyjść ok. 5 plasterków, a to idealne dawki, by dorzucać co 3 h.

Co do wydobywania MPH z tej zbitej, powlekanej formy, to też prosto. Można zrobić tak:
- wrzucasz tabletkę do odmierzonej wody i czekasz 12 h (potem wyciągasz nim ta ciemna substancja zacznie wypływać i tworzyć takiego gluta),
- rozbierasz tabletkę jak pisałem wcześniej, ale część z MPH kruszysz. Wrzucasz potem do odmierzonej wody i powinno się szybko rozpuścić.

Potem to już łatwo odmierzać i dawkować. Polecam trzymać pod językiem, bo doustnie biodostępność to tylko ok. 30% (10-50).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3362 / 351 / 0
Tolerancja krzyżowa z EP to jedno, a drugie to nie wiem co dostałeś - Concertę czy Medikinet? Nie widziałem jeszcze tak marnych efektów przy takich dawkach, ogólnie MPH zjada EP na śniadanie. A najlepiej to brać i jedno i drugie razem
Belgijska 'Rilatine'. http://www.drugs.com/imprints/nvr-r30-1563.html Tutaj troche info.
Tak jak mowilem: 15mg w spowolnionym uwalnianiu. Gdy czulem ze cos dziala zarzucilem 10mg EPH. Jak mowilem, koncentracja i skupienie, wyciszenie aktywnosci.
Amatorzy Jakbyście zajebali więcej MPH to byście od razu wiedzieli jak to zrobić.
http://lizalife.com/images/2011121174635421.jpg
Chodzilo mi o takie kapsulki z kulkami. Mysle ze z nich raczej nie wyekstrahuje MPH.
  • 761 / 13 / 0
FajnieJest pisze:
[...] wyciszenie aktywnosci.
Właśnie... to normalne, że człowiek po mph i eph nie jest zbytnio chętny do rozmowy? Jak zawsze jak jestem pod wpływem małej ilości czy unikam rozmów skupiając się na jakieś rzeczy...
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
Te kulki są w tabsach z przedłużonym uwalnianiem? Interesujące, nie wiem jak działa ten system.

Pewnie da się uzyskać czystą substancję jakbyś te kuleczki przemielił w drobny mak jakimś młynkiem elektrycznym, znalazł specyfikację co to za substancje pomocnicze (czy tam do powlekania) i zobaczył w jakim rozpuszczalniku uda się odsączyć MPH (lub tamtą substancję), od reszty.

Jednak jak już byś to zmielił w drobny mak to i tak będziesz miał szybki MPH.
  • 438 / 6 / 0
skrobia krystliczna, mikroceluloza i inne subst . pomocnicze zmielone w jeden miał nie oddzielą się róznicami rozpuszczalności czy innymi prostymi metodami
  • 4 / / 0
Pierwszy raz miałam dzisiaj styczność z tym, totalnie przypadkowo, kolega z adhd mnie odwiedził i poczęstował. Nie wiedziałam nawet jak to ma na mnie wpłynąć. Ktoś się bawi dłużej z tym? Jak dla mnie to po prostu nic ciekawego (no nie na dłuższą metę).
Nie wszystkie narkotyki są złe, niektóre są zajebiste.
Zablokowany
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.